Sebranka
Sebranka - Torey L. Hayden Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Sedmiletý klučina, který není schopen mluvit, pokud do toho nepočítáme nekonečné opakování předpovědi počasí a echolalické odpovědi… Roztomilá holčička, kterou její biologičtí rodiče týrali, a proto má poškozený mozek a nedokáže číst… Desetiletý „drsňák“, který na vlastní oči viděl, jak jeho nevlastní matka zabila jeho otce, a který putuje od… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sedmiletý klučina, který není schopen mluvit, pokud do toho nepočítáme nekonečné opakování předpovědi počasí a echolalické odpovědi… Roztomilá holčička, kterou její biologičtí rodiče týrali, a proto má poškozený mozek a nedokáže číst… Desetiletý „drsňák“, který na vlastní oči viděl, jak jeho nevlastní matka zabila jeho otce, a který putuje od jedněch pěstounů k druhým… A nakonec plachá dvanáctiletá dívka, která do speciální třídy přišla z katolické školy. Co je její problém? Je těhotná. Čtyři děti, z nichž každé si už stihlo prožít svoje, se sejdou v jedné třídě, aby se společně učily nejen číst a počítat, ale také překonat své problémy, nebo se s nimi „jenom“ vyrovnat. Dílčí úspěchy i neúspěchy, drobné radosti, ale také neshody a dohadování jsou v téhle třídě na denním pořádku. Co se mohou v takové třídě naučit? Třeba to, že si mohou vzájemně pomáhat a brát ohledy na druhé. Čtivý příběh nesourodé čtveřice dětí a jejich učitelky, která občas překročí hranice své profese a do jejich osudů se vžívá více, než by se od ní čekalo, osloví čtenáře předchozích knih Torey L. Hayden.Kniha je určena zájemcům o skutečné příběhy s psychologickou tematikou a lidem, kteří se věnují práci s dětmi s handicapem a poruchami chování. Torey L. Hayden je autorkou řady velmi úspěšných románů, které představují skutečné příběhy z prostředí škol pro děti s poruchami chování. Pracuje jako speciální pedagožka a rodinná terapeutka. Žije v USA. V Portálu vyšly její knihy Spratek, Dračice a mazánek, Zvíře a Tygřice.

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL
Rozměr
145 x 206 x 25
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.05.2013
isbn
978-80-262-0358-2
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
25.08.2021
ean
9788026203582

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Jako vše od Torey krásný i smutný příběh ze života

    Kniha, PORTÁL, 2013, 9788026203582

  • 5 z 5 hvězdiček Dana Křížová registrovaný uživatel

    SebrankaT. L. Hayden Diky takovymto knizkam muj obdiv k lidem, pracujicim s detmi s jakymkoliv handycapem stale roste. Opet jsem si pri cteni prosla fazi smutku, nadeje, zklamani, nadseni....jako vzdy u knizek teto autorky.

    Kniha, PORTÁL, 2013, 9788026203582

  • 5 z 5 hvězdiček Dagmar Černá registrovaný uživatel

    Další skvěle napsaná kniha bezkonkurenční Torey Hayden. Příběh je jiný a přesto stejný jako v ostatních knihách této autorky. Zde je změna díky většímu počtu problémových dětí. Ale pokud jste již četli nějakou knihu od Torey Hayden, ani zde nesáhnete vedle. Autorka, jejíž knihy by si měli přečíst všichni pracovníci ve školství, nejen speciální pedagogové.

    Kniha, PORTÁL, 2013, 9788026203582

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora