0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Sausages are the ultimate comfort food. They exist, in one form or another, in most parts of the world. In fact, there are over 400 different varieties globally. Now, Paul Gayler, one of the finest of the new generation of chefs, has compiled the only book of bangers you'll ever need. Once considered the cheap food of the poor, many of today's… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Italian American Forever
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Dinner
-
The Silver Spoon Pasta
-
Sobremesa
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Italy by Ingredient
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
World Atlas of Coffee
-
The Asian Pantry
-
Vegetables: The Indian Way
-
Sabzi
-
At My Italian Table
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Czech Cookery
-
Crarter's Kitchen
-
Meat, Poultry & Game
-
How to Eat Chocolate
-
Old Prague Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
The Glucose Goddess Method
Sausages are the ultimate comfort food. They exist, in one form or another, in most parts of the world. In fact, there are over 400 different varieties globally. Now, Paul Gayler, one of the finest of the new generation of chefs, has compiled the only book of bangers you'll ever need. Once considered the cheap food of the poor, many of today's sausages contain gourmet ingredients and are found on the tables of the world's finest restaurants. They've been a staple for centuries and Paul tells the sometimes surprising, sometimes sizzling history of one of the world's most enduring foodstuffs. Did you know, for example, that in 320 AD the Catholic church temporarily banned sausages? Or that they're mentioned in Homer's Odyssey? Paul then brings bangers bang up to date, as he explores the gloriously varied landscape of today's sausages, explaining the different characters of fresh, cooked, smoked and dry varieties and how best to use them. The book celebrates this delicious diversity and versatility, and features a handy reference chart detailing different types from around the world. Whether frying, grilling, baking, poaching or braising, Paul reveals how to cook the perfect sausage, as well as showing how to make traditional sausages from scratch. You need never relay on a supermarket again! Sausages includes an array of mouthwatering recipes, including Rosticini with Polenta, Merguez and black bean soup, and Tartiflette, divided into Breakfast Ideas and Light Meals, Hearty Soups, Salads, Pastas & Co, Fried and Grilled, Oven-baked Dishes and Stovetop Dishes. There's even a section on the tastiest sauces and condiments to accompany your super sausages.
- Nakladatel
- Jacqui Small
- Rozměr
- 207 x 232 x 24 mm
- ean
- 9781906417581
- Počet stran
- 192
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-906417-58-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE