Rockové tango

Autor Monika Wurm

Rockové tango - Monika Wurm Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Někdy se právě ze splněného snu může vyklubat ta nejhorší noční můra. O tom se na vlastní kůži přesvědčila i Sunshine Lawsonová, když se jí po letech podařilo setkat se s jejím zbožňovaným idolem. Jenže sukničkář Damien Shane není jenom populárním rockerem, ale také bezcharakterním ničemou, který nemá respekt před ničím a nikým… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 21. dubna 2024 budete mít dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny v České republice ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Někdy se právě ze splněného snu může vyklubat ta nejhorší noční můra. O tom se na vlastní kůži přesvědčila i Sunshine Lawsonová, když se jí po letech podařilo setkat se s jejím zbožňovaným idolem. Jenže sukničkář Damien Shane není jenom populárním rockerem, ale také bezcharakterním ničemou, který nemá respekt před ničím a nikým. Kdo by si myslel, že setkání zrzavé Sunshine a zpěváka Damiena skončí láskou na první pohled, je na velkém omylu. Právě naopak, nenávist, zklamání a vystřízlivění jsou pocity, které si zdravotní sestra a bývalá profesionální tanečnice ze setkání odnáší. Lidé se v životě vidí vždy dvakrát a jinak to nebude ani tentokrát. Damien Shane se po těžké nehodě musí stáhnout do ústraní. Množství operací není ničím v porovnání s tím, že přišel o zrak. Jeho ošetřovatelkou se stává dívka, které kdysi ublížil. Vzpomene si na ni arogantní hudebník? Sunshine je totiž první ženou, která mu nemíní darovat absolutně nic a navíc ho nutí přemýšlet o sobě. Nečekaný konec příběhu vás přinutí zamyslet se nad tím, že v životě opravdu nic není zadarmo. Autorka úspěšného milostného románu Pákistánská princezna.

Sdílet 0

Nakladatel
Brána
Rozměr
152 x 212 x 42
jazyk
čeština
Počet stran
432
Vydání
1
isbn
978-80-7584-006-6
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
datum vydání
1.11.2017
ean
9788075840066

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Míša registrovaný uživatel

    V Databázi knih měla kniha celkem špatné hodnocení a tak jsem váhala,zda do této knihy jít.Nakonec jsem ráda,že jsem si jí přečetla.Hlavní hrdinka sice byla příliš naivní a hodná pro tuto dobu,ale mělo to smysl.Myšlenka příběhu se mi dostala hluboko pod kůži a ten tragický konec mě tedy rozsekal,ale chápu,že je vždy něco za něco...Pěkná kniha,né že né!!!

    Kniha, Brána, 2017, 9788075840066

  • 5 z 5 hvězdiček Magda registrovaný uživatel

    Tak to byla síla, čekala jsem zamilovaný příběh s dobrým konce. Byla tu samozřejmě láska naivní holky a drsného rockera, ale ten konec!!!!!!!!!!!!!! Brečela jsem jako želva. Pro romantické duše je to ta pravá kniha.

    Kniha, Brána, 2017, 9788075840066

  • 1 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel

    Nic stupidnějšího jsem v životě nečetla. Hlavní postavy mi byly velmi nesympatické, připadaly mi jako nevyzrálí puberťáci, a přitom to byly dospělí lidé, u kterých jsem vážně pochybovala o jejich inteligenci. Příběh byl naprosto absurdní. Každou stránku jsem protrpěla a doufala, že se to zlepší, ale bylo to čím dál horší. Ale musím uznat, že konec byl rozhodně originální. A i když měl ten konec asi působit tragicky, smutně, tak mě osobně dost pobavil, protože něco tak šíleného jsem fakt nečekala.

    Kniha, Brána, 2017, 9788075840066

  • 1 z 5 hvězdiček Monika Tmějová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Otrasná kniha. Rada by som napísala niečo zmysluplnejšie, ale k tejto knihe to nemá ani význam. Hlavná hrdinka má byť inteligentná, ale jen reakcie sú na úrovni 13 ročnej puberťáčky (a nie 26r dospelej ženy), zamilovaná do zlého skazeného týpka (ktorý ju znásilní, ale ona ho aj tak strašne miluje)... Je to celé tak.. tak strašné, že som musela pretáčať oči.. plné klišé, hlavná hrdinka sa cíti ako najškaredšia na svete, ale stačia 3 sekundy premeny od kamošky a zrazu je to tá najsexy žena široko ďaleko... Táto kniha je proste PRIEKAK a to tak veľký, že ľutujem, že som ju kúpila aj v zľave... Nezvyknem písať zlé hodnotenia, ale toto bolo tak zlé, že som musela... Neinteligentné, nevtipné, a zlé... Strata času.

    Kniha, Brána, 2017, 9788075840066

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Kniha plná romantiky. Děj byl opravdu skvělý. Konec jsem opravdu nečekala.

    Kniha, Brána, 2017, 9788075840066

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda