0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Have an Italian Christmas with the River Cafe's simple, celebratory classics. 'One of the most beautiful hardbacks we’ve ever seen' The Evening Standard An iconic restaurant. A celebratory cookbook. Simply delicious Italian homecooking at its best. With River Cafe 30, Ruth Rogers and her head-chefs, Joseph Trivelli and Sian Wyn Owen, invite… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
At My Italian Table
-
Italian American Forever
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Spievankovo My sa máme
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
The Silver Spoon Pasta
-
Mankulka a papouščí úlet
-
Nemačkejte to tlačítko!
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Italy by Ingredient
-
Padella
-
Meat, Poultry & Game
-
Czech Cookery
-
Vegetables: The Indian Way
-
Dinner
-
How to Eat Chocolate
-
Paradiso
-
Vietnam
-
The Asian Pantry
-
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 500 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 1000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Manželství
-
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 2000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Jaromír Jágr JÁ68 - Zpověď největší české sportovní legendy
Have an Italian Christmas with the River Cafe's simple, celebratory classics. 'One of the most beautiful hardbacks we’ve ever seen' The Evening Standard
An iconic restaurant. A celebratory cookbook. Simply delicious Italian homecooking at its best.
With River Cafe 30, Ruth Rogers and her head-chefs, Joseph Trivelli and Sian Wyn Owen, invite you to join them in marking 30 years of memories and good food at London's The River Cafe.
Since 1987, The River Cafe has championed simple, good quality Italian cooking and, along with Ruth and Rose's cookbooks, it really did change the way we eat.
Ruth, Joseph and Sian have revisited and updated the best dishes from the first blue cookbook and introduce 30 new favourites from the menus today - Panzanella, Ravioli with Ricotta, Raw Tomato and Basil, Risotto with Porcini and Girolles, Braised Beef Fillet and, of course, Chocolate Nemesis.
Including Ruth's memories and unseen archive images, Rose's careful tips and hand-drawn illustrations, new photography by Jean Pigozzi and Matthew Donaldson, bespoke menu artworks from the restaurant's friends and 120 classic Italian recipes, River Cafe 30 encapsulates the essence of the restaurant and its food.
This is a beautiful cookbook of recipes you'll want to cook time and again - a must-have for all food lovers.
- Nakladatel
- Ebury Publishing
- datum vydání
- 1.01.2016
- ean
- 9781785037047
- Počet stran
- 320
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-78503-704-7
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE