0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Rajčata patří mezi jednu z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších zelenin. A přitom v Evropě se objevila až v 16. století, ale v té době byla považována za jedovatou rostlinu. Jinak pocházejí z Jižní Ameriky. Jsou zdrojem vitamínu C, provitaminu A, B1 a PP. Dále obsahují z nerostných látek vápník, draslík, fosfor a železo. Pomáhají předcházet… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Pěstujeme rajčata
-
Bestseller Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače
-
Milujeme rajčata
-
Saláty pro každou příležitost
-
Neuvěřitelné historky
-
Les a louka na talíři - 150 receptů z divoké kuchyně
-
Bestseller Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem
-
Puzzle Pop Art Rajčata 1000 dílků
-
15 roků lásky
-
Mrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)
-
Saláty a pomazánky - 78 skvělých receptů
-
Velká škola předkrmů
-
Hojnost
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Bestseller Držka v nebi - 4. kuchařka
-
Bestseller Vladimír Beneš - Mé cesty do hlubin mozku
-
Luštěniny ze Svatojánu
-
Jak grilovat zeleninu
-
Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe
-
Rajčata a papriky - Na zahradě - ve skleníku - hydroponicky
-
Způsoby bytí
-
Bestseller Horkovzdušná
-
Nákupní taška Wednesday Addams
-
Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
Rajčata patří mezi jednu z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších zelenin. A přitom v Evropě se objevila až v 16. století, ale v té době byla považována za jedovatou rostlinu. Jinak pocházejí z Jižní Ameriky. Jsou zdrojem vitamínu C, provitaminu A, B1 a PP. Dále obsahují z nerostných látek vápník, draslík, fosfor a železo. Pomáhají předcházet potížím krevního oběhu a podle posledních vědeckých výzkumů pomáhají chránit před rakovinou. Rajčata v syrovém stavu používáme zejména do salátů, či při různých příležitostných pohoštěních. Jsou ale vhodná také pro dušení, zapékání, či smažení. Však stači prolistovat novou kuchařku Kariny Havlů, abychom se dověděli, jak s rajčaty zacházet, jak je nejlépe skladovat, připravovat a nechat se inspirovat 160 recepty, které jsou zaměřeny nejen na česká, ale i světová rajčatová jídla, zejména pak z Itálie, kde autorka již přes dvacet let z části žije.
- Nakladatel
- Vyšehrad
- Rozměr
- 145 x 205 x 8
- isbn
- 978-80-7021-992-8
- Počet stran
- 124
- datum vydání
- 1.06.2009
- ean
- 9788070219928
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE