Domácí sušení Karina Havlů

Domácí sušení
Kniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové placky, houby, bylinky, maso a rybySušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty. Zkušená autorka v příručce přináší návody na sušení ovoce, zeleniny,… Přejít na celý popis
Hojně kupované a dobře hodnocené, zkrátka prověřené čtenáři - to jsou bestsellery od nakladatelství DOMINO!
Více informací
Ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové placky, houby, bylinky, maso a rybySušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty. Zkušená autorka v příručce přináší návody na sušení ovoce, zeleniny, ovocných a zeleninových placek, hub, bylinek, masa a ryb, ale především více než 250 receptů na jejich využití v pokrmech sladkých i slaných, běžných i u nás méně obvyklých, podle kterých si můžete připravit mnoho zajímavých předkrmů, polévek, hlavních jídel masitých i bezmasých, salátů, omáček, moučníků i nápojů.
Hodnocení a recenze čtenářů
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Články, které stojí za pozornost
-
RECENZE: Údolí
-
Prudký vzlet – nový začátek, který v sobě nese osten bolesti!
-
Bookcheck #35 Snít znovu
-
Agent 007 v romantickém hávu
-
RECENZE: Listopád (A. Mornštajnová)
-
Jarní romantické chvění
-
RECENZE: Cyberpunk
-
RECENZE: Psanci
-
Těžko na cvičišti, lehko na bojišti aneb Jak zvládnout přijímačky a neztratit hlavu?
-
RECENZE: Růže
-
RECENZE: Touha
-
Dobrý rozhovor: Iva Trhoňová