0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové placky, houby, bylinky, maso a rybySušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty. Zkušená autorka v příručce přináší návody na sušení ovoce,… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
-
Bestseller Babičko, vyprávěj
-
Bestseller E-shopová dárková poukázka 1000 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Sklizeň
-
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Uzení, nakládání a konzervování masa
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Zavařování (Edice Apetit)
-
Pěstujeme rostliny k sušení
-
Kniha Zvířátka v ZOO - Kouzelné čtení Albi
-
Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti
-
Příběh psaný do vody
-
Nalož to
-
Zkvašeno
-
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život
-
Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů
-
Bestseller Gazely
-
Kouzlo fermentace s plísní koji
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Bestseller E-shopová dárková poukázka 1500 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení
Ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové placky, houby, bylinky, maso a rybySušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty. Zkušená autorka v příručce přináší návody na sušení ovoce, zeleniny, ovocných a zeleninových placek, hub, bylinek, masa a ryb, ale především více než 250 receptů na jejich využití v pokrmech sladkých i slaných, běžných i u nás méně obvyklých, podle kterých si můžete připravit mnoho zajímavých předkrmů, polévek, hlavních jídel masitých i bezmasých, salátů, omáček, moučníků i nápojů.
- Nakladatel
- Brázda
- Rozměr
- 145 x 210 x 10
- isbn
- 978-80-209-0362-4
- Počet stran
- 192
- datum vydání
- 1.06.2008
- ean
- 9788020903624
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE