Příběh srdce
Příběh srdce - Kathryn Taylor Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Cara Connellyová se v létě vrací do hotelu rodičů v malém městečku v irském hrabství, aby pomohla s přípravami na svatbu svého bratra. Cestou ji však zastihne nečas a musí vyhledat přístřeší v domě osaměle žijícího muže. Mlčenlivý Liam vzbudí okamžitě její zájem. Co skrývá ten atraktivní, jizvami poznamenaný muž? Cara se snaží poznat Liama blíž… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Cara Connellyová se v létě vrací do hotelu rodičů v malém městečku v irském hrabství, aby pomohla s přípravami na svatbu svého bratra. Cestou ji však zastihne nečas a musí vyhledat přístřeší v domě osaměle žijícího muže. Mlčenlivý Liam vzbudí okamžitě její zájem. Co skrývá ten atraktivní, jizvami poznamenaný muž? Cara se snaží poznat Liama blíž mimo jiné i proto, že ji kontakt s ním odvádí od smutku nad ztrátou sestry, která zemřela před lety při požáru stodoly. Brzy už nedokážou Cara ani Liam své city zapřít, když vtom se Cara dozví, že právě Liam je podezřelý, že zavinil sestřinu smrt. Cařin svět je rázem vzhůru nohama.

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
Vydání
1
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.02.2019
isbn
978-80-243-8626-3
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
28.02.2019
ean
9788024386263

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Zdenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kdo má rád romantiku, přečte knížku jedním dechem :) Je to šestá knížka od této autorky, kterou jsem přečetla a velice se mi líbí její styl psaní. Těším se na další.

    E-kniha, Moba, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Od této autorky jsem četla již více knih a vždy byly pěkné. Těšila jsem se na tento román a vůbec mě nezklamal. Bylo tam opět plno lásky, ale i smutku. Líbilo se mi, že se tam odehrávala láska mezi bratrem, pak mezi sestrou a hlavně, že si nevzal tu uječenou Jessiku, která mě fakt lezla na nervy. Jenže bez takové záporné role, by to zase nebylo ono. Vždy tam něco musí být, abyste mohli fandit těm ostatním. Hlavně škoda, že to nemá pokračování.

    Kniha, Moba, 2019, 9788024386263

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 268 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora