Potíže s mírem
Potíže s mírem - Joe Abercrombie Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Mír je jen jiný druh bojiště…Savine dan Glokta, kdysi nejmocnější investorka v Adově, zjišťuje, že její plány, bohatství i reputace jsou v troskách. Pořád ale má svoje ambice a nedovolí, aby jí v jejich naplňování cokoliv stálo v cestě.Pro hrdiny jako je Leo dan Brock a Soumrak Zběsilec, šťastné, jen když mohou tasit meč, je mír utrpení, které by… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mír je jen jiný druh bojiště…
Savine dan Glokta, kdysi nejmocnější investorka v Adově, zjišťuje, že její plány, bohatství i reputace jsou v troskách. Pořád ale má svoje ambice a nedovolí, aby jí v jejich naplňování cokoliv stálo v cestě.
Pro hrdiny jako je Leo dan Brock a Soumrak Zběsilec, šťastné, jen když mohou tasit meč, je m
ír utrpení, které by mělo skončit tak rychle, jak je to jen možné. Nejprve je ale třeba rozdmýchat křivdy, získat moc a shromáždit spojence – a Rikke musí ovládnout moc dlouhého oka dřív, než ji zabije.
Nepokoje narůstají v každé společenské vrstvě. Bořiči se stále plíží ve stínech a kují pikle, jak osvobodit obyčejné lidi od okovů poroby, zatímco aristokraté se mezi sebou hašteří kvůli výhodám pro sebe. Orso se snaží najít bezpečnou cestu tím labyrintem nožů, kterým politika je, ale jeho dluhy a nepřátelé se jen násobí. Staré způsoby mizí v propadlišti dějin a staří vůdcové s nimi, ale ti, kdo se chápou otěží moci, nenacházejí žádné spojence, žádné přátele a určitě ne věčný mír.

Sdílet 0

série
Věk šílenství 2. díl z 2
Další ze série
1. Trocha zlé krve
2. Potíže s mírem
kategorie
Knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy » Světová fantasy
Nakladatel
Polaris
isbn
0978807332468
Vazba
měkká vazba
ean
0978807332468
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Richard Volf registrovaný uživatel

    Po roce čekání tu máme 2. knihu nové Abercrombieho trilogie série První zákon. Není lehké hodnotit prostřední knihu ze tří dílů, když úvod příběhu byl představen v té předchozí a velkolepé finále nás teprve čeká. Očekávat však prostou výplň, kterou se rychleji dostaneme dál, by byla krutá chyba. Fanoušek nebude zprvu překvapen, jakým směrem se děj zpočátku ubírá díky poměrně jasnému nástinu z předchozí knihy. Poměrně rychle ale přichází náhlé zvraty a konflikty, na jejichž řešení si naštěstí ani nemusíme počkat na další knihu. Jak už je u autora zvykem, děj má skvělý spád a vtáhne vás do sebe téměř okamžitě. Skvěle napsané hlavní, ale i vedlejší, postavy jsou pak asi hlavním důvodem, proč se sám do tohoto světa s radostí vracím. Ani zde se nevyhneme pověstnému popisu násilí a utrpení prostých smrtelníků, do kterých je těžké se nevžít a jejichž osudy někdy budeme prožívat možná víc, než bychom čekali. Zároveň nás ale autor často nechá přes závoj smrti a krve zahlédnout i momenty vřelého lidského štěstí a tyto chvíle pak mají o to větší význam. Asi jednou výtku, kterou bych ke knize měl, jsou někdy až těžko uchopitelné časové skoky. Chápu, že autor se jimi snaží zachovat svižný tok příběhu a nechat nás sledovat jen to skutečně důležité, ale často mám problém uvěřit tomu, jak se jednotlivé postavy dokáží během kapitol tak rychle pohybovat po světě. Vše je o to jasnější, když celý děj má dost ostře definovaný časový interval, ve kterém se celý odehrává. V každém případě se stále jedná o naprosto skvělou knihu, o které budete ještě dlouho přemýšlet. Je to prostě další skvělá kniha ze skvělé série. Škoda jen, že na pokračování si zase budeme muset rok počkat.

    Kniha, Polaris, , 0978807332468

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora