Písničky sKORO NA celý rok

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Nový zpěvník pana Jiřího Jablunky je primárně určen pro žáky 1. stupně a ZUŠ, ale je vhodný i pro předškoláčky v MŠ. Obsahuje 21 autorských písní s odkazy na audionahrávky a videolekce. Písničky jsou řazeny dle témat průběhu školního roku, kopírují roční období, svátky, tradice, významné dny a všední i nevšední svět kolem nás. Ke každé písničce je… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nový zpěvník pana Jiřího Jablunky je primárně určen pro žáky 1. stupně a ZUŠ, ale je vhodný i pro předškoláčky v MŠ. Obsahuje 21 autorských písní s odkazy na audionahrávky a videolekce. Písničky jsou řazeny dle témat průběhu školního roku, kopírují roční období, svátky, tradice, významné dny a všední i nevšední svět kolem nás. Ke každé písničce je zpracována metodika, jak s písničkou dále pracovat – pohybové, dramatické a výtvarné aktivity, náměty na výrobu a zapojení hudebních nástrojů, motivační hádanky a jazykolamy a mnoho dalšího.
Zpěvníček je doplněn barevnými lustracemi studentek SPgŠ Kroměříž.

BONUS NAVÍC!
Kniha obsahuje QR kódy, které si načtete v chytrém telefonu a získáte přístup k dalším rozšiřujícím materiálům - nahrávkám a videím. Potřebujete k tomu chytrý telefon, nainstalovanou aplikaci pro čtení QR kódů a připojení k internetu.
Spusťte aplikaci a namiřte telefon na QR kód v knize. Načte se vám url odkaz, který potvrdíte. V prohlížeči se vám poté otevře video nebo nahrávka.

Sdílet 0

Nakladatel
Infra
jazyk
čeština
Počet stran
72
isbn
978-80-88459-03-3
Vazba
měkká vazba
ean
9788088459033

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 300 Kč Nápověda