Ohnivý kruh Valentino Rossi
Ohnivý kruh Valentino Rossi - Rick Broadbent Nedostupné

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Kniha Ohnivý kruh je první knihou přeloženou do češtiny, která uceleně mapuje celou éru MotoGP na pozadí příběhu Valentina Rossiho. Ohnivý kruh popisuje jeho vzestup na úplnou špičku, následný pád a opětovné povstání do nejvyšší elity, detailně se věnuje temnější stránce jeho rivality s Maxem Biaggim a Setem Gibernauem a jeho bojem s daňovými… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha Ohnivý kruh je první knihou přeloženou do češtiny, která uceleně mapuje celou éru MotoGP na pozadí příběhu Valentina Rossiho. Ohnivý kruh popisuje jeho vzestup na úplnou špičku, následný pád a opětovné povstání do nejvyšší elity, detailně se věnuje temnější stránce jeho rivality s Maxem Biaggim a Setem Gibernauem a jeho bojem s daňovými úřady a médii.
Je to portrét bez jakýcholi příkras, vyčerpávající popis ze zákulisí kolotoče MotoGP, věrně zachycující to, co nutí závodníky riskovat, ať se jedná o Rossiho, Jamese Toselanda, nebo soupeřící španělské hvězdy Jorgeho Lorenza a Daniho Pedrosu. Rick Broadbent představuje nejen ty největší hvězdy, ale i pořadatele, rodiče, doktory, vlastníky týmů či fanoušky, kteří společně se závodníky tvoří tento mimořádně napínavý sport.
S chvílemi veselými, smutnými, šokujícími i povznášejícími nám Ohnivý kruh osobně představuje všechny ty, kteří jsou spojeni společnou láskou k riskování života za třísetkilometrové rychlosti. Fascinující příběh o tomto vzrušujícím a nebezpečném sportu.

Sdílet 0

jazyk
čeština
isbn
978-80-905127-1-9
ean
9788090512719

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda