Noční lovec

Autor Chris Carter

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

V Los Angeles řádí sériový vrah. Na ženách, které mu padnou za oběť, nejsou navenek patrné žádné známky násilí - jen zašité tělní otvory, v nichž se nacházejí předměty tak hrůzné, že svědčí o mimořádně zvráceném pachateli.Detektiv Robert Hunter se při honbě za pachatelem střetne se soukromou vyšetřovatelkou Whitney Meyersovou. Sledují stejnou… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V Los Angeles řádí sériový vrah. Na ženách, které mu padnou za oběť, nejsou navenek patrné žádné známky násilí - jen zašité tělní otvory, v nichž se nacházejí předměty tak hrůzné, že svědčí o mimořádně zvráceném pachateli.Detektiv Robert Hunter se při honbě za pachatelem střetne se soukromou vyšetřovatelkou Whitney Meyersovou. Sledují stejnou stopu a zjišťují, že se pohřešují další ženy. Jsou ještě naživu? Podaří se dostihnout šíleného vraha dřív, než unese a bestiálně zabije další oběť? Jaké strašlivé tajemství skrývá minulost muže, který se dopouští tak nestvůrných zločinů?

 

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
Rozměr
200 x 129 x 25
ean
9788075954213
Počet stran
328
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
isbn
978-80-7595-421-3

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 60 hodnocení čtenářů

53× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Martinková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle byl masakr! Naprosto úžasný čtenářský zážitek! U čtení jsem se vážně bála a Carter umí čtenáře vtáhnout do děje tak, jako by sám čekal na to, až na něj někdo sáhne ze tmy.

    Kniha, BB art, , 9788075954213

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Trestrová registrovaný uživatel

    Další úžasný a napínavý děj. Vrah unese ženu, kterou poté zabije dosti krutým způsobem. Sice jsem vraha ani v této knize neuhodla, ale nějaké překvapení to pro mě nebylo. Co bylo pro mě překvapením, že zemřela osoba, u které jsem nevěděla, kde se tam vzala, v tom úkrytu a jak ji vrah mohl zabít. To mě překvapilo, což mi záhy náš Hunter vysvětlil. Postavy zde byly úžasné, sympatické a závěr mi dokonce vykouzlil úsměv na rtech. Jsem ráda za tuto sérii, ve které budu pokračovat a čekat, jakou záhadu a překvapení si pan Carter připravil.

    Kniha, BB art, , 9788075954213

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Drdová registrovaný uživatel

    Sériový vrah, nechutné a nepředstavitelné utrpení obětí a přesto musíte číst dál a uvažujete, zda není i s vámi něco v nepořádku, když to tak rádi čtete. Prostě klasické dílo Chrise Cartera. Robert Hunter je sympatický detektiv a těším se na další díl.

    Kniha, BB art, , 9788075954213

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Noční lovec byl opravdu zase tak dech deroucí, že nevím kam ten autor na to chodí. Člověk, aby se ho bál v životě potkat, "anžto" neví, co se mu právě honí hlavou. Nevím proč překladatelka p.Pacnerová používá staročeské slovo, které svým způsobem narušuje styl, máme tolik českých slov, které by tím šly s úctou nahradit. Nicméně jestli každou knihu přečtu za jeden den, spisovatel nestíhá psát :-)

    Kniha, BB art, , 9788075954213

  • 4 z 5 hvězdiček Petr Šarvaic registrovaný uživatel

    Třetí případ detektiva Huntera byl zase o něco zajímavější a propracovanější než minulý díl, kde byla i ezo linka, která mi moc nesedla. V tomto díle chytají vraha, který zase vraždí ženy, ale jinak a z jiného důvodu než v první knize, motiv byl řádně ujetý a vlastně hodně smutný. Nápady, kterými oplývá Carter, jsou originální a nechce se mi věřit, že to někde nevyčetl. Na druhou stranu jsem rád, že to je fikce, protože to co vrah předvádí je opravdu brutální. Zatím nejlepší díl, ale než si dám další, zkusím něco oddychového. Jen postřeh na okraj: je zajímavé, že ženy mají více chvály na knihy Cartera než muži. Čím to bude?

    Kniha, BB art, , 9788075954213

  • 5 z 5 hvězdiček Leona Faktorová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Konečně dočtena. Noční lovec Chris Carter Moje první knížka od něj, byť se jedná o třetí díl ze série, což asi nějak nevadí. Je výborná. Když jsem četla anotaci, tak mě trochu odrazovala, protože mi to přišlo až moc šílené a morbidní. Po přečtení už chápu tu posedlost Carterem, proč ho spousta lidí doporučuje. Píše opravdu dobře, kapitoly jsou krátké, takže se to dobře čte. Až na začátek je to svižné, stále se tam něco děje. A jsem ráda, že tentokrát mě napadlo řešení dřív než hrdiny v knize. 💪 Jen je mi trochu líto, že Hunterův kolega Garcia nemá v knize víc prostoru. Člověk by řekl, že když jsou parťáci, tak budou víc spolu. To je asi jediné, co bych tomu vytkla.

    Kniha, BB art, , 9788075954213

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Hašková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Chris Carter u mně NO1

    Kniha, BB art, , 9788075954213

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela Gažiková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Chris Carter je mistr napětí, každá další kniha je o kousek dál mé představě toho, jak vypadá zlo, přečteno za jeden večer.

    Kniha, BB art, , 9788075954213

  • 4 z 5 hvězdiček b.neomytka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dobrý!

    Kniha, BB art, , 9788075954213

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Eisnerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě top autor...mám přečteny všechny díly...poutavě napsané...vtáhne vás do děje a chcete vědět-co bude dál...a dál...

    Kniha, BB art, , 9788075954213

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora