Nevítaní
Nevítaní - Sophie Jordanová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Genetická informace nikdy nelže. Pokud se v ní píše, že jsi vrah, jednou se jím určitě staneš. Je rok 2021 a ve Spojených státech amerických se několikanásobně zvýšil počet vražd. Čím dál tím více lidí má totiž tzv. HTS syndrom – jejich DNA obsahuje vraždicí gen. Davy je téměř dokonalá studentka prestižní střední školy, je krásná, chodí s úžasným… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Genetická informace nikdy nelže. Pokud se v ní píše, že jsi vrah, jednou se jím určitě staneš. Je rok 2021 a ve Spojených státech amerických se několikanásobně zvýšil počet vražd. Čím dál tím více lidí má totiž tzv. HTS syndrom – jejich DNA obsahuje vraždicí gen. Davy je téměř dokonalá studentka prestižní střední školy, je krásná, chodí s úžasným klukem a je velmi talentovanou hudebnicí. Ale jednoho dne se celý její perfektní život sesype jako domeček z karet. Do jejího domu dorazí zástupci vlády a řeknou jí, že je nositelkou, tedy že je HTS pozitivní. Vlastní rodiče se jí začnou bát, přestože nikdy nikomu neublížila, vyhodí ji ze školy a ztratí všechno, co měla, o co se snažila, svou budoucnost. Nositelů přibývá a svět, jak ho známe, se mění. Nikdo už se necítí v bezpečí. Lidi s HTS se začnou zavírat do internačních táborů. Davy má ale nakonec štěstí. Ocitne se ve speciálním výcvikovém táboře. Pokud se to dá považovat za štěstí – co z ní bude, když výcvik přežije? Vraždící monstrum? A dokáže se ubránit vlastním genům, nebo se stane vražedkyní?

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
Rozměr
143 x 206 x 33
isbn
978-80-7447-739-3
Počet stran
304
datum vydání
1.11.2014
ean
9788074477393
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Štěpánka Hyblerová registrovaný uživatel

    Na knihu jsme náhodou narazila a upoutala mě lákavá anotace. Příběh byl jednoduchý, ale chytlavý. Hlavní hrdinka se mi zdála někdy protivná a naladová. Ale v takové situaci v jaké se ocitla ona, to bych i chápala. Vedla šťastný a plnohodnotný život a nejednou bum a všechno se zhroutí, jako domeček z karet. Přátelé, rodina i blízcí z okolí na vás najednou nahlíží jako na časovou bombu, která v nestřežený okamžik může způsobit tragédii. Za mě je to prima čtení, které určitě neurazí ;-)

    Kniha, CooBoo, 2014, 9788074477393

  • 3 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Příběh, který se rozjel až uprostřed knihy a v tu dobu mě přestal bavit. Začátek knížky se mi líbil asi nejvíc.

    Kniha, CooBoo, 2014, 9788074477393

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Nic jsem od příběhu neočekávala, přesto jsem byla mile překvapena. Za mě povedený příběh. S hrdinkou jsem soucitila a byla v napětí.

    Kniha, CooBoo, 2014, 9788074477393

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora