Ztracen v čase: Kruhy času/ Bojovníci hákového kříže

Autor Anton Schulz

E-kniha

Ztracen v čase: Kruhy času/ Bojovníci hákového kříže E-kniha

Autor Anton Schulz

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vzrušující akční sci fi příběh o mladém muži původem z 20. století, který je náhodně vhozen Bránou času do hluboké minulosti. Ocitá se v primitivní společnosti lovců a krvelačných bojovníků. Na místě a v čase, kde se dostal, jsou mu na první pohled všechny moderní znalosti k ničemu. Ku prospěchu mu mohou být jen ty nejzákladnější instinkty, které… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vzrušující akční sci fi příběh o mladém muži původem z 20. století, který je náhodně vhozen Bránou času do hluboké minulosti. Ocitá se v primitivní společnosti lovců a krvelačných bojovníků.

Na místě a v čase, kde se dostal, jsou mu na první pohled všechny moderní znalosti k ničemu. Ku prospěchu mu mohou být jen ty nejzákladnější instinkty, které má v krvi a nezdolatelná chuť žít.

Příběh je plný napětí z lovu divokých zvířat, ale také boje o život s místními obyvateli. Život je boj,  tu skutečne platí doslovně.

Když už konečně najde způsob, jak v této kruté době přežít, najde si přátele a také skutečnou lásku, je poslán zpět do své budoucnosti, aby zastavil další hrozbu.

Bránu Času hledá bezohledný bývalý nacista Eduard Beck. Jejím prostřednictvím chce zvrátit přirozený tok dějin a po Hitlerovém boku opět vzkřísit věčnou Třetí Říši.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Anton Šustek
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 135 Kč Nápověda
Další knihy autora