Návrat k sobě - Procesem scelování ke znovunalezení sebe sama

Autor Teal Swan

Návrat k sobě - Procesem scelování ke znovunalezení sebe sama - Teal Swan Nedostupné

Návrat k sobě - Procesem scelování ke znovunalezení sebe sama

Autor Teal Swan

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Teal Swan prožila léta zneužívání rodinným známým, členem tajné místní náboženské sekty, než se jí podařilo v devatenácti letech uprchnout a zahájit proces vlastního uzdravování a transformace. Návrat k sobě zve čtenáře na tuto povzbuzující cestu za uzdravením a osvobozením. Každý, kdo byl kdy zasažen traumatem, zde nalezne způsob, jak znovu… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Teal Swan prožila léta zneužívání rodinným známým, členem tajné místní náboženské sekty, než se jí podařilo v devatenácti letech uprchnout a zahájit proces vlastního uzdravování a transformace. Návrat k sobě zve čtenáře na tuto povzbuzující cestu za uzdravením a osvobozením. Každý, kdo byl kdy zasažen traumatem, zde nalezne způsob, jak znovu poskládat sebe sama bez zatížení minulostí. Na základě svých vrozených mimosmyslových zkušeností a s použitím psychoterapeutických metod sestavila Teal Swan revoluční proces scelování, který člověka vede ke smíření se sebou, s ostatními a s vnějšími okolnostmi. K zásadním krokům na této cestě například patří: * Vytvoření přístavu bezpečí – vybudování mentálního místa, kde se člověk cítí bezpečně a odkud se může bez obav vrátit k bolestné vzpomínce* Uznání – vyslání zprávy bolestné emoci, že ji berete na vědomí a uznáváte její oprávněnost* Hledání původní příčiny – otázkou „Kdy jsem poprvé tuhle emoci pocítil?“ je možné dojít ke kořeni problému* Očekávání úlevy – nechat svým pocitům uvnitř bolestné vzpomínky prostor přirozeně se nasměrovat k úlevě* Očištění a zhojení – rituál uzavření traumatické vzpomínky a začátek nového životaNávrat k sobě zanechá ve čtenáři silnější vědomí vlastní hodnoty ve světě a jistotu, že život může být zase dobrý.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
Rozměr
130x205mm
datum dotisku
12.08.2021
ean
9788073595296
Počet stran
200
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
Knihy - flexo
datum vydání
28.04.2017
isbn
978-80-7359-529-6

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Aneta registrovaný uživatel

    Kniha přestavuje konkrétní metodu, pomocí které může člověk odhalit svoje skrytá malá i velká traumata z minulosti a zpracovat je tak, aby již dále neměla negativní vliv na jeho současný život. Nejedná se o "zázračný trik", ale o komplexní metodu o mnoha krocích vyžadující pevnou vůli a odhodlání. Knihu doporučuji.

    Kniha, Metafora, 2017, 9788073595296

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda