Na pokraji sil
Na pokraji sil - Samantha M. Bailey Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

PŘEDÁ TI SVÉ DÍTĚ A PAK… SKOČÍ. Jeden krátký moment na nástupišti navždy změní dva osudy. Ale nic není, jak se na první pohled zdá… Ve zlomku vteřiny se Morganin život obrátí vzhůru nohama. Neznámá žena jí vloží do náruče své dítě a pak skočí pod rozjetý vlak. Morgan ji nikdy předtím neviděla, a nedokáže pochopit, co donutí člověka k tomu vzdát se… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

PŘEDÁ TI SVÉ DÍTĚ A PAK… SKOČÍ. Jeden krátký moment na nástupišti navždy změní dva osudy. Ale nic není, jak se na první pohled zdá… Ve zlomku vteřiny se Morganin život obrátí vzhůru nohama. Neznámá žena jí vloží do náruče své dítě a pak skočí pod rozjetý vlak. Morgan ji nikdy předtím neviděla, a nedokáže pochopit, co donutí člověka k tomu vzdát se vlastního dítěte a takovýmto způsobem spáchat sebevraždu. Když Morgan vyslýchá policie, dozvídá se, že žádný ze svědků nepotvrdil její výpověď. A jakmile vyšetřovatelé zjistí, že sama dlouho touží po dítěti, stává se okamžitě podezřelou. Aby dokázala svou nevinu, snaží se zjistit, co žena dělala v posledních dnech svého života. Pomalu jí začíná docházet, že Nicole Markhamová věřila, že jsou ona i její dítě v nebezpečí. Teď by mohlo to samé hrozit i Morgan. Byla Nicole novopečená matka bojující s paranoiou? Nebo jde o něco mnohem horšího?

Sdílet 1

Nakladatel
Ikar
Vydání
1
isbn
978-80-249-4275-9
Počet stran
240
datum vydání
6.10.2020
ean
9788024942759
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 17 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Hudcová registrovaný uživatel

    Knížka se dobře četla.Napivaná od samého začatku až do konce.Můžu doporučit.👌👍📚📖

    E-kniha, Ikar CZ, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Šepsová registrovaný uživatel

    Skvělý psychothriler, který se čte jedním dechem, nechcete přestat číst. Navíc závěr byl pro mě velkým překvapením. Člověk přemýšlí, kam až je kdo schopný zajít, čeho je schopen. Zdrcující příběh.

    E-kniha, Ikar CZ, 2020,

  • 4 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Po předchozích zklamáních z knih jsem si nedělala velké naděje.... Naštěstí jsem sáhla po skvělém psychothrilleru, který je dobře napsaný od začátku do konce. V komentářích je hodně napsáno, že je kniha předvídatelná.... já jsem naopak netušila, kdo má vše na svědomí, dokud jsem knihu nedočetla.. . Jak jsem již zmínila kniha byla skvělá. Četla se velmi dobře a na sto procent mi vyhovoval styl, jakým byla napsaná. Postavy byli dobře popsané a celkově dění kolem nich bylo takové ponuré, ale každá jednotlivá emoce byla dobře napsaná. Takže mi hlavních bylo chvílemi dost líto. Hlavní představitelky této knihy jsou Nicole a Morgan. Nicole je novopečená matka, která je velmi úspěšná a silná žena... nebo se tak alespoň chce jevit. Ve skutečnosti jí minulost a její démoni, které si nese životem doženou a ukážou její pravou tvář. Pak tu máme Morgan - ženu, která byla zkoušená životem a který jí pořádně srazil na kolena. Při čtení jsem si myslela, že Morgan toho už více nesnese a zapletení do " života " Nicole jí zničí úplně, ale ukázalo se, že je silná žena a chopila se příležitosti jak svůj život dát dohromady. . Osobně si myslím, že psychický nátlak, kterým Nicole procházela, byl enormní a jen velmi málo lidí by to zvládlo. Když se to dostalo i k Morgan bála jsem se, že i ona dění kolem sebe neunese. Jak jsem zmínila na začátku, neměla jsem tušení, kdo je osoba, která terorizuje Nicole a poté i Morgan. Při čtení to vypadlo sice dost prvoplánově a říkala jsem si ok, tak je jasné, kdo za to může... ALE...na konci jsem byla překvapena, kdo za vším stojí a hlavně že byl zbytečně zmařen život mladé matky mě dost vytočil. Viníka bych také shodila pod metro! !!!!

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024942759

  • 3 z 5 hvězdiček Lucka registrovaný uživatel

    Knížka se četla dobře, ale čekala jsem asi trochu víc. Autorka takový příběh mohla lépe využít

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024942759

  • 5 z 5 hvězdiček Bohuslava Hrušková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Byla zajímavá, mě se četla dobře ✊

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024942759

  • 2 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Tak já se musím přiznat, že do děje jsem se vyloženě musela nutit. Chvílemi mi to přišlo nesmyslné, vím co je strach o děti, ale abych kvůli tomu skákala pod vlak a dítě nechala svému osudu, to tedy ne. I když člověk nikdy neví, co se bude dít s psychikou. No v každém případě, doufám, že se spisovatelka více rozepíše k lepšímu a další dílo bude o něco lepší. Většinou knihu mám přečtenou do druhého dne a tuto jsem četla skoro týden, což je pro mě známka, že mě kniha nijak zvlášť neupoutala.

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024942759

  • 2 z 5 hvězdiček Paty registrovaný uživatel

    Zajímavý námět, ale průměrný příběh. Na knihu jsem se těšila, ale těch 200 stránek, co kniha má, jsem měla problém přečíst. To, kdo za vším stojí, jsem věděla docela brzo. Takže nemůžu doporučit.

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024942759

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    Super!

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024942759

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Špringlová registrovaný uživatel

    Napsáno z lehka, s grácií a s dobrou formou. Četla se dobře, o překvapení v příběhu nebylo nouze. Je celkem úzká, takže přečteno za víkend. Rozhodně nezklamala.

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024942759

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda