Mysteries of Thorn Manor

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

From the internationally bestselling author of Vespertine comes a heart-stopping new sequel novella to the breathtaking fantasy Sorcery of Thorns. This is the perfect read for fans of Cassandra Clare, Sarah J. Maas's A COURT OF THORNS AND ROSES series, and Holly Black!Elisabeth Scrivener is finally settling into her new life with sorcerer… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

From the internationally bestselling author of Vespertine comes a heart-stopping new sequel novella to the breathtaking fantasy Sorcery of Thorns. This is the perfect read for fans of Cassandra Clare, Sarah J. Maas's A COURT OF THORNS AND ROSES series, and Holly Black!

Elisabeth Scrivener is finally settling into her new life with sorcerer Nathaniel Thorn. Now that their demon companion Silas has returned, so has scrutiny from nosy reporters hungry for gossip about the city's most powerful sorcerer and the librarian who stole his heart. But something strange is afoot at Thorn Manor: the estate's wards, which are meant to keep their home safe, are acting up and forcibly trapping the Manor's occupants inside. Surely it must be a coincidence that this happened just as Nathaniel and Elisabeth started getting closer to one another . . . ?

With no access to the outside world, Elisabeth and Nathaniel have to work together to discover the source of the magic before they're due to host the city's Midwinter Ball. Faced with a house filled with unexpected secrets, the couple will have to lean on their connection like never before to set things right before it's too late . . .

Sdílet 0

Nakladatel
Simon & Schuster
Rozměr
137 x 187 x 21
jazyk
angličtina
Počet stran
184
Vydání
1
isbn
978-1-398-52210-7
Vazba
pevná vazba
datum vydání
17.01.2023
ean
9781398522107

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 29 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 12× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Pleplová registrovaný uživatel

    Kouzla jsou má srdcová záležitost a tato novela byla pochopitelně nutností.❤️ Tento přídavek se mi moc líbil. Nathaniel a Elisabeth jsou parádní páreček. A Silas!😌 Ten mi moc chyběl. Nedozvěděla jsem se sice, co se mu přesně stalo, ale i tak jsem si čtení moc užila. Pro některé je možná konec stále otevřený, ale mně se to zakončení líbilo. Celkově zápletka této novely byla krásně vymyšlená. Nenudila jsem se ani chvilku a knihu jsem zhltla během 2 hodinek.💙 Autorka stále patří mezi mé nejoblíbenější.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365076

  • 5 z 5 hvězdiček Klára registrovaný uživatel

    Postavy miluji a novela skvěle doplňuje celý děj kouzla rodu Thornů

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365076

  • 3 z 5 hvězdiček Jana Oplíštilová registrovaný uživatel

    Kniha se četla dobře, ale nic extra. Po pravdě kniha mohla být "ořezanější" formou zařazena rovnou do předešlé knihy. Takto pro mě nemá význam. Žádný extra děj..nic.. Kdybych ji nečetla, o nic bych nepřišla

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365076

  • 2 z 5 hvězdiček Michaela Benčová registrovaný uživatel

    Po prvním dílu by podle autorky měla tahle kniha být 1,5 - takže jen milý filer a myslím že to je přesně, co to je. Stále bravůrný popis jak míst, tak děje, plynule přecházíme z scénky do scénky. Dva největší problémy podle mě pořád u Rogersonové fakt, že je prostě asexuální a vztahy v jejich knihách podle toho vypadají - je hezké že jsme se dozvěděli jak to s našimi hlavními hrdiny vypadá, ale eh, nejde tomu ani trochu věřit. Zároveň cena knihy za ani ne 200 stran? Výsměch.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365076

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Lőffler registrovaný uživatel

    Tohle byla velmi milá jednohubka přímo navažující na dění v knize Kouzla rodu Thornů. Na knihu jsem se velmi těšila, protože Kouzla rodu Thornů byla opravdu skvělá a Nathaniela, Elisabeth i Silase jsem si velmi oblíbila a bylo velmi příjemné se do jejich společnosti vrátit. Chemie mezi postavami mě neuvěřitelně bavila a pošťuchování mezi Nathanielem a Elisabeth jsem si opravdu užila. Stejně tak jistou odměřenost Silase i když jsem si stejně jako hlavní hrdinka občas nebyla jistá zda to co říká myslí naprosto vážně. Nečekejte zde žádnou velkou akci jako v Kouzlech. Jedná se opravdu jen o krátké doplnění příběhu pro ty, které zajímá jak se vztah mezi postavami bude dál vyvíjet. Přesto mohu rozhodně doporučit těm, kterým se kouzla líbila. Závěr celého příběhu se mi opravdu líbil a velmi mě pobavilo, když jsem se dozvěděla kdo vlastně za celou příhodou stojí. Jediné co mi tak trochu chybělo, bylo více informací o tom co se stalo se Silasem než byl znovu vyvolán.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365076

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Došková registrovaný uživatel

    * * * * Můj názor: Doplňková novela ke knize Kouzla rodu Thornů. Líbil se mi návrat do světa grimoárů a kouzel. Jen jsem očekávala více prostoru pro démona Silase vysvětlení k jeho formě nebo nějaký popis démonické sféry ze které se vrátil. Knihu jsem si ráda přečetla pořizovat si ji však nebudu.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365076

  • 2 z 5 hvězdiček Markéta Greguš registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bohužel pro mě velké zklamání.. Knížka popisuje velké city a lásku ale absolutně z ní nejsou cítit.. Jen zvláštní vyprávění bez pořádného smyslu.. Škoda.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365076

  • 3 z 5 hvězdiček Michaela Mikešová registrovaný uživatel

    Škoda, že to nebylo plnohodnotné pokračování, ale pouze novela. A i tak mi přijde, že věci zůstaly otevřené? Ale všude se píše, že už se pokračování neplánuje? Každopádně i tak jsem se ráda na chvilku vrátila znovu do tohoto světa.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025365076

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 268 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora