Milenci a zloději

Autor Stan Parish

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

SYROVÝ, SOFISTIKOVANÝ A MRAZIVÝ THRILLER | „Vždyť víš, k čemu ses tehdy upsal.” Jako mladý souhlasil Alex, že za peníze a ochranu provede kdejakou loupež na zakázku. Později v něm však dozrálo přesvědčení, že láska a zločin nejdou k sobě. Jenže kdo jednou vstoupí do světa drog, překupnictví a politiky kartelů, už z něj jen tak neunikne. Může si… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

SYROVÝ, SOFISTIKOVANÝ A MRAZIVÝ THRILLER |

„Vždyť víš, k čemu ses tehdy upsal.”

Jako mladý souhlasil Alex, že za peníze a ochranu provede kdejakou loupež na zakázku. Později v něm však dozrálo přesvědčení, že láska a zločin nejdou k sobě.

Jenže kdo jednou vstoupí do světa drog, překupnictví a politiky kartelů, už z něj jen tak neunikne. Může si třeba i myslet, že jedná sám za sebe a nikdo mu nemá co poroučet, ale ve skutečnosti zůstává i nadále loutkou v rukou těch, kteří se neohlížejí na nikoho jiného než sami na sebe. Podobný příběh se neodehrává jen na stránkách tohoto románu, ale bohužel i v reálném životě; o to větší je jeho naléhavost a syrovost.

Alex až po létech pochopí, že to jediné, co člověku zbyde a na čem doopravdy záleží, jsou vztahy s lidmi, kde se nic nepředstírá. Netuší ovšem, že v zápasu o udržení takového vztahu bude muset dát v sázku nejen svůj vlastní život, ale právě i životy svých nejbližších. Román nabízí nevšední pohled nejenom do světa zločinu, ale především do osudů lidí, kteří v něm žijí a navzdory jeho krutosti zakoušejí nejenom přátelství, ale dokonce i lásku.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
Vydání
1
isbn
978-80-7642-063-2
Vazba
pevná vazba
datum vydání
12.07.2021
ean
9788076420632
Rozměr
140 x 209 x 35
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Melicharová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Chvilku mi trvalo se začíst, ale děj je pěkný plný napětí a nečekaných zvratů. Příběh se odehrává v drogovém podsvětí.

    E-kniha, Vendeta, 2021,

  • 3 z 5 hvězdiček Eva@cas_sknihou registrovaný uživatel

    V Las Vegas se odehrála loupež, za bílého dne, ve velkém klenotnictví Graff. Dvě nadupané motorky, čtyři jezdci, po kterých se slehne zem. Na malé setkání na předměstí dorazí Alex jako poslední. Účasníci setkání dostávají pod lékařským dohledem svou dávku ketaminu. Alex sem chodí, aby se zbavil stresu z práce. Ketamin ho přivede na jiné myšlenky. A právě na tomto sezení potkává Dianu. Sleduje ji a jakoby náhodou se setkají a začnou si spolu rozumět. Když se setká s Tomem, synem Diany, pozná, že je až moc podobný kámošovi Clayovi. Právě s ním Diana před lety otěhotněla, ale Clay se narození syna nedožil. Alex pozve Dianu a Toma do Mexika. Tam se setkají s Alexovou dcerou Paolou a jeho přáteli. A Diana se od Alexe dozví, co vlastně dělá za práci, se kterou chce seknout. To se jí rozhodně nelíbí a po únosu jejich dětí nezbývá Alexovi, než práci dodělat. Protože kartel vás nenechá jen tak nikdy odejít. Tak tohle byla jízda od začátku do konce. Mě na tuto knihu nalákala hlavně ta boží obálka, ale příběh mě rozhodně nezklamal. Takže pokud hledáte loupeže, únosy, drogy kam se podíváš, prachy a bezcitný kartel je tohle kniha pro vás. A opravdu se dobře a rychle čte. Dávám 4,5/5⭐⭐⭐⭐1/2. Půlku hvězdičky ubírám za velké množství vedlejších postav, trochu jsem se ztrácela.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420632

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Zábranová registrovaný uživatel

    Thriller, který mě vlastně docela bavil. Hlavní hrdina Alex je muž ve středních letech se zálibou v bojových sportech. Prostě takový ten hrdina se zápornou profesí a kladnými povahovými rysy. Knížka samotná má spád a zavede čtenáře do prostředí nebezpečných gangsterů a jejich přátel a intrik. Největší akce se odehrává na posledních cca 60 stránkách, konec mi pak po tom napětí vykouzlil úsměv na tváři. Za mě kniha, co má spád, je zajímavá dějem, prostředím i pointou.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420632

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda