Milan Pacanda - Jackyll and Hyde

Kniha

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

Autentická zpověď talentovaného útočníka Milana Pacandy nabízí jedinečný pohled do každodenní reality bývalého profesionálního sportovce po kariéře. Představte si, že odmalička všechno odevzdáváte fotbalu. Nic jiného pro vás neexistuje. V kombinaci s výjimečným talentem netrvá dlouho a máte nakročeno mezi nejlepší hráče světa. Zbývá odehrát… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Autentická zpověď talentovaného útočníka Milana Pacandy nabízí jedinečný pohled do každodenní reality bývalého profesionálního sportovce po kariéře.

Představte si, že odmalička všechno odevzdáváte fotbalu. Nic jiného pro vás neexistuje. V kombinaci s výjimečným talentem netrvá dlouho a máte nakročeno mezi nejlepší hráče světa. Zbývá odehrát jeden zápas. V něm se ale zraníte a v nemocnici vám řeknou, že už si fotbal nikdy nezahrajete. Jak byste se s tím vyrovnali? A měli byste odvahu potkat se po více než 20 letech s protihráčem, který to podle vás tehdy zavinil?
 
Příběh mimořádně nadaného útočníka brněnské Zbrojovky či pražské Sparty Milana Pacandy o faulu Jana Zakopala, nenaplněných ambicích, závislostech, dluzích, ztrátě rodiny, psychických problémech a snaze o spokojený život. Vypráví on sám v rozhovorech se sportovní novinářkou Monikou Býmovou, která jeho svět pozorovala tři roky.

Sdílet 0

Nakladatel
Monika Býmová
isbn
978-80-908859-0-5
datum vydání
28.02.2023
ean
9788090885905
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček R. registrovaný uživatel

    Skvělé, brněnský supertalent otevřeně o svých démonech, zranění a životu po kariéře. Respekt, že se k tomu odhodlal. Snad mu jednou vyjde to trénování :)

    Kniha, Monika Býmová, 2023, 9788090885905

  • 5 z 5 hvězdiček Marek Jelínek registrovaný uživatel

    Milan je osobnost, ve fotbale dokázal hodně a možná mohl i ještě víc, kdyby nebylo zranění a o tom právě tato kniha velmi živě ke čtenáři promlouvá. Není to jen nějaký banální příběh o kopačce co mohla dosáhnout víc kdyby, kdyby, kdyby …. Tohle je život! Život člověka, který dal fotbalu všechno, obyčejnýho kluka z Brna, velmi skromného a až s dětsky jemnou a zranitelnou duší. Vyhrál hodně zápasů na fotbalových pažitech a mnoho jich i prohrál, ale největším utkáním pro něj se stává život sám. Milan Pacanda se podělil o svůj příběh, který v závěru asi každého dožene až k slzám. Milane, jsi borec a držím palce!

    Kniha, Monika Býmová, 2023, 9788090885905

  • 5 z 5 hvězdiček Honza registrovaný uživatel

    přečetl jsem jedním dechem, silná kniha

    Kniha, Monika Býmová, 2023, 9788090885905

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda