Latinská Amerika (Edice Apetit)

Latinská Amerika (Edice Apetit) - neuveden

Latinská Amerika (Edice Apetit)

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

312 Kč s DPH
Ušetříte 37 Kč Běžně 349 Kč

E-shopové listy

K nákupu nad 149 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

2000 emotikonů na samolepkách pro každý den s úsměvem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

2000 emotikonů na samolepkách pro každý den s úsměvem

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a nejrůznější empanadas do… Přejít na celý popis

DOBRO.BLEŠÁK 2021 Navštivte náš DOBRO.BLEŠÁK! Najdete tu nejen poslední kusy dobrého čtení, ale i novinky nebo knížky, jimž bylo neprávem věnováno málo čtenářské pozornosti! Ceny začínají na 9 Kč Více informací

Popis

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a nejrůznější empanadas do ruky, recepty z Kuby včetně návodu na pravé kubánské mojito atd.Kniha je rozdělena do 7 kapitol: první zahrnuje opravdu originální recepty z kuchyní Karibiku a Střední i Jižní Ameriky (U jednoho stolu), druhá pak recepty, které se vztahují k nejrůznějším svátkům (Slavte fiestu!), celá jedna kapitola je pak věnovaná mexickým receptům (tacos, tortilly, plněné chilli papričky, guacamole, kukuřičká polévka, huevos rancheros…), následuje kapitola s recepty na gril (argentinské steaky + omáčka chimichurri, hovězí žebra ve stylu tex-mex) a nechybí ani kapitola se sladkým - čokoládou!Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat exotické suroviny, jak je správně použít, a taky zajímavosti o stolování a autentické kuchyni jednotlivých zemí Jižní Ameriky.Všechny recepty jsou pečlivě vybrány a vyzkoušeny redakcí Apetitu, tzn. že jsou všechny uvařitelné i v českých podmínkách.Kapitoly:U rodinného stolu (autentické recepty)Slavte fiestu!Žhavé dny i noci (grilování)Pozdrav z MexikaZ ruky do pusy (nachos, empanadas, tortilly, burgery…)Výměnný obchod (recepty s typickými jihoamerickými surovinami - káva, quinoa, kukuřice, rajčata…)Sedmý hřích (sladké)

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Kuchařky » Edice Apetit
Nakladatel
Apetit
datum vydání
24.08.2015
isbn
978-80-87575-44-4
ean
9788087575444
Jazyk
čeština
Počet stran
164
Vazba
pevná vazba
Rozměr
217x247mm

Jak si vede v knihy Dobrovský?

15006. v e-shopu | 15014. minulý týden

24. v Edice Apetit | 21. minulý týden

Hodnocení a recenze čtenářů

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola Turečková

    Výběr toho nejlepšího z Apetitu. Velmi praktické, jsem ráda, že se vymyslela tato edice. Kuchařka plná ohnivých chutí. Naleznete zde typické recepty na burrito a nachos, ale také mnoho specialit místní kuchyně. Moc se líbí zpracování knihy - vysvětlivky, informace o dané zemi.

    Kniha, Apetit, 2015, 9788087575444

Další knihy autora