5.0 z 5 hvězdiček
kniha357 Kč
Běžně 399 Kč
Kniha
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na… Přejít na celý popis
Nejkrásnější dětská kniha se vrací! Objevujte tajemství vesmíru a mimozemského života s úžasnými ilustracemi, z nichž některé svítí ve tmě! Více informací
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo... Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd. "Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. PS: Apetit vám doma zařídí pořádnou Itálii! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: - Šupito presto- Bravo, pizza- Pasta, a pasta!- Pod jižním slunce- Horská výprava- Grandiózní hostina- Sladký život
4.7 z 5 12 hodnocení čtenářů
8× 5 hvězdiček 4× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Podle mě nejlepší z edice Apetit. Opravdu spousty skvělých receptů. Na Itálii nedám dopustit. Ráda z ní vařím.
Lenka Kyselová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
stalo se vám někdy, že jste přijeli z dovolené a hledali recept na nějakou tu typickou kuchyni, protože se vám po tom prostě stýská? Můj případ po čtyřech dnech v itálii a jejich domácí kuchyni...co je na ní tak vyjímečného? nejen foto, ale i skvělé popisky a srozumitelné postupy..! jednoznačně nejlepší kuchařky
Alena Kubová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Kuchařka je opravdu super, mí synové italskou kuchyni milují a já se jí až do teď úspěšně vyhýbala.
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.