Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) - neuveden

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

312 Kč s DPH
Ušetříte 37 Kč Běžně 349 Kč

E-shopové listy

K nákupu nad 149 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Muž u kormidla

K nákupu nad 899 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Muž u kormidla

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do… Přejít na celý popis

DOBRO.BLEŠÁK 2021 Navštivte náš DOBRO.BLEŠÁK! Najdete tu nejen poslední kusy dobrého čtení, ale i novinky nebo knížky, jimž bylo neprávem věnováno málo čtenářské pozornosti! Ceny začínají na 9 Kč Více informací

Popis

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží, na sýry do Alp i do cukrárny na sladkosti (těšte se na crepes Suzette, meringue s levandulí, makronky, creme brulee, třešňový clafoutis, čokoládový fondant, tarte tatin…) Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít francouzské suroviny (od sýrů až po víno) a prozradíme i tipy, jak jíst a žít jako Francouzi.

Sdílet 0

Nakladatel
Apetit
datum vydání
1.11.2013
isbn
978-80-87575-09-3
ean
9788087575093
Jazyk
čeština
Počet stran
164
Vazba
pevná vazba
Rozměr
218x248mm

Jak si vede v knihy Dobrovský?

12209. v e-shopu | 10000. minulý týden

6. v Francouzská kuchyně | 5. minulý týden

20. v Edice Apetit | 15. minulý týden

Hodnocení a recenze čtenářů

4.4 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Kyselová

    opět krásné fotky jaké apetit umí, zajímavé recepty z celé francie

    Kniha, Apetit, 2013, 9788087575093

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika

    Miluji Francii a miluji také francouzské jídlo. Některé jídla jsou trošku těžší, ale chce to jenom praxi. Věřím, že se mi určitě povedou.

    Kniha, Apetit, 2013, 9788087575093

  • 3 z 5 hvězdiček Kamila

    Knížka je úžasná a krom receptů jsou v ní i drobné zajímavosti ať už z dané oblasti či historie pokrmu, krom dobrých jídel i dobré počtení

    Kniha, Apetit, 2013, 9788087575093

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Hejnarová

    Chutné recepty (vyzkoušeno) a krásné fotky. Jen některé postupy jsou poněkud zdlouhavější, než se zdají (např. v receptu je uvedeno 30min, ovšem bez započítání 40min na odležení těsta).

    Kniha, Apetit, 2013, 9788087575093

  • 3 z 5 hvězdiček Lukáš Žoha

    Dobrá kniha, je to takový nástin francouzské kuchyně. Najde se tam hodně fotografií a i informací o Francii jako takové. Pokud však někdo touží po francouzské kuchařce s hromadou receptů, tak tuto knihu moc nedoporučuji. Je to opravdu jen výběr.

    Kniha, Apetit, 2013, 9788087575093

Další knihy autora