Land of Fish and Rice: Recipes from the Culinary Heart of China

Autor Dunlop

Land of Fish and Rice: Recipes from the Culinary Heart of China - Dunlop Nedostupné

Land of Fish and Rice: Recipes from the Culinary Heart of China

Autor Dunlop

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

`Fuchsia Dunlop, our great writer and expert on Chinese gastronomy, has fallen in love with this region and its cuisine - and her book makes us fall in love too' Claudia Roden `Fuchsia Dunlop's erudite writing infuses each page and her delicious recipes will inspire any serious cook to take up their wok' Ken Hom The Lower Yangtze region or… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

`Fuchsia Dunlop, our great writer and expert on Chinese gastronomy, has fallen in love with this region and its cuisine - and her book makes us fall in love too' Claudia Roden `Fuchsia Dunlop's erudite writing infuses each page and her delicious recipes will inspire any serious cook to take up their wok' Ken Hom The Lower Yangtze region or Jiangnan, with its modern capital Shanghai, has been known since ancient times as a `Land of Fish and Rice'. For centuries, local cooks have been using the plentiful produce of its lakes, rivers, fields and mountains, combined with delicious seasonings and flavours such as rice vinegar, rich soy sauce, spring onion and ginger, to create a cuisine that is renowned in China for its delicacy and beauty. Drawing on years of study and exploration, Fuchsia Dunlop explains basic cooking techniques, typical cooking methods and the principal ingredients of the Jiangnan larder. Her recipes are a mixture of simple rustic cooking and rich delicacies - some are famous, some unsung. You'll be inspired to try classic dishes such as Beggar's chicken and sumptuous Dongpo pork. Most of the recipes contain readily available ingredients and with Fuchsia's clear guidance, you will soon see how simple it is to create some of the most beautiful and delicious dishes you'll ever taste. With evocative writing and mouth-watering photography, this is an important new work about one of China's most fascinating culinary regions.

Sdílet 0

Nakladatel
Bloomsbury
datum vydání
1.01.2015
ean
9781408802519
Počet stran
368
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-1-4088-0251-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda