Kruh

Autor Dave Eggers

Kruh - Dave Eggers Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Mae Hollandová získala práci v Circlu, nejsilnější internetové společnosti na světě, a nemůže uvěřit svému štěstí. Otevřely se jí tím nejen dveře do světa milých a pracovitých lidí, ale i sportovních klubů, skvělých restaurací a luxusu. Zaměstnanci Circlu používají nejmodernější technické vymoženosti, nosí nejkvalitnější oblečení, stojí u zrodu… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mae Hollandová získala práci v Circlu, nejsilnější internetové společnosti na světě, a nemůže uvěřit svému štěstí. Otevřely se jí tím nejen dveře do světa milých a pracovitých lidí, ale i sportovních klubů, skvělých restaurací a luxusu. Zaměstnanci Circlu používají nejmodernější technické vymoženosti, nosí nejkvalitnější oblečení, stojí u zrodu nových trendů a dokážou svými nápady a oddaností obrátit běh světových událostí k lepšímu. Navíc ve všech situacích drží pospolu a o každém svém kroku se informují na sociálních sítích. Mae tak víří v kruhu pracovních povinností, virtuálního přátelství, rostoucí sebedůvěry a stále větší zodpovědnosti a ani si nevšimne, jak se vzdaluje běžnému kontaktu s rodiči a přáteli… Opravdu chceme jeden o druhém vědět všechno, nebo je to na škodu? Máme ve světě sdílení informací ještě právo na tajemství a soukromí?

Sdílet 0

Nakladatel
Plus
Rozměr
145 x 210 x 38
isbn
978-80-259-0431-2
Počet stran
416
datum vydání
1.10.2015
ean
9788025904312
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Lumine registrovaný uživatel

    Wow. Chci napsat. Woow. Kniha by se dala nazvat jako ,,Zrození Velkého bratra". Stále pořádně nevím, co si myslet. Ty představy byly děsivé, ale ještě děsivější bylo, jak málo jsem měla argumentů, kterými bych to poslala k zemi. Děsivé bylo, jak skutečně to vypadalo. Stále věřím, že by jsme něco takového nedopustili a upřimně doufám, že se něčeho takového nedožiji. Zlatý Facebook. ._. A ten konec. Špica! Celou tu dobu, už od začátku knihy si člověk říká, jak předvídatelný konec to bude mít, ale pak přijde konec a člověk jenom udiveně kouká na knihu, která končí příliš brzo. Za mě 5*. Skvělý příběh.

    Kniha, Plus, 2015, 9788025904312

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Fendrichová registrovaný uživatel

    Velmi aktuální téma rozvoje sociálních sítí a více či méně vědomého zveřejňování svých osobních informací a jejich předávání mocným. Jak se budeme chovat a čeho jsme schopni? Téma se mi líbilo moc, i když se zprvu jevilo trochu okoukané, méně se mi líbila hlavní postava, se kterou jsem se nesžila až do konce. Myslím, že byla prostě hloupá, na druhou stranu to byl však zřejmě autorův záměr pro snazší uvědomění si dopadů toho všeho.

    Kniha, Plus, 2015, 9788025904312

  • 4 z 5 hvězdiček Barbora Laboňová registrovaný uživatel

    Tohle byla pecka. Úplně mě to dostalo! Internetová společnost, která zažívá obrovský boom a neustálý progres. Jde si za svým skrz všechny překážky. Ta aktuálnost, člověka to až děsí, co všechno je pomocí internetu možné. Výborný nápad, jen mohla být kniha o malinko kratší.

    Kniha, Plus, 2015, 9788025904312

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora