Knihomolka

Autor M. K. Hardy

Knihomolka - M. K. Hardy Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Znáte taky ten pocit, když máte k přečtení tolik skvělých nových knih, ale není dostatek času? A navíc vám ostatní neustále vyčítají, že pořád jen čtete? Pak jste na tom stejně jako Nikol. Té se daří s knihomolskými problémy relativně slušně vypořádat, než se objeví jeden o něco větší zádrhel. Jmenuje se Luke – neustále zmlácený spolužák jejího… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Znáte taky ten pocit, když máte k přečtení tolik skvělých nových knih, ale není dostatek času? A navíc vám ostatní neustále vyčítají, že pořád jen čtete? Pak jste na tom stejně jako Nikol. Té se daří s knihomolskými problémy relativně slušně vypořádat, než se objeví jeden o něco větší zádrhel. Jmenuje se Luke – neustále zmlácený spolužák jejího staršího bratra, který má snad nadlidský talent na zprotivení knihy. Nikol dokonce udělala nemyslitelné, udeřila ho knihou. Samozřejmě že pak přišla velká omluva… ta kniha si to vážně nezasloužila.

 

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult » Romantika
Nakladatel
Pointa
Rozměr
132 x 202 x 22
isbn
978-80-7650-508-7
Počet stran
256
datum vydání
1.11.2021
ean
9788076505087
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
2.06.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 28 hodnocení čtenářů

15× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Šnebergerová registrovaný uživatel

    Už samotný název mě neskutečně lákal. A to nemluvím o té nádherné obálce. Po dočtení vím že se u mě rozhodně zařazuje do top mezi českými autory. Dokázala zaujmout už v začátku a pak už nešla odložit. Vtipné dialogy, krásná romantická linka. Spolu s prostředím knížek, a hlavní hrdinka byla jednoduše knihomolka jak se patří. Rozhodně jsem se v ní občas nezahlídla 🤣. (No kdo ne.)Celý příběh hezky plynul a nic nebylo nijak uspěchané, což mi velice vyhovovalo. Ale asi nejvíc byla scéna s omluvou knížce. To bylo naprosto boží👌. Rozhodně si od autorky ráda přečtu další knížku. Za mě, kdo milujete knížky a máte rádi romantiku, rozhodně Knihmolku zkuste. Myslím, že nebudete litovat. Já se bavila moc, ale už končím, víc prozrazovat ke knize asi nebudu. Ať si ji pak můžete sami užít.

    E-kniha, Pointa, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Pajina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Lehké letní čtení od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Hlavní postavy byly sympatické a i když byl děj předvídatelný, tak se mi kniha moc líbila. Přečetla jsem to jedním dechem.

    E-kniha, Pointa, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Darka registrovaný uživatel

    Velmi čtivé!

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076505087

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora