Knihomolka

Autor M. K. Hardy

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Romantický příběh z vysokoškolského prostředí, v němž hraje hlavní roli knihomolka. Oddechová kniha psaná z pohledu dvou hlavních hrdinů. Znáte taky ten pocit, když máte k přečtení tolik skvělých nových knih, ale není dostatek času? A navíc vám ostatní neustále vyčítají, že pořád jen čtete? Pak jste na tom stejně jako Nikol. Té se daří s… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Romantický příběh z vysokoškolského prostředí, v němž hraje hlavní roli knihomolka. Oddechová kniha psaná z pohledu dvou hlavních hrdinů.

Znáte taky ten pocit, když máte k přečtení tolik skvělých nových knih, ale není dostatek času? A navíc vám ostatní neustále vyčítají, že pořád jen čtete? Pak jste na tom stejně jako Nikol. Té se daří s knihomolskými problémy relativně slušně vypořádat, než se objeví jeden o něco větší zádrhel. Jmenuje se Luke – neustále zmlácený spolužák jejího staršího bratra, který má snad nadlidský talent na zprotivení knihy.

Sdílet 0

Nakladatel
Pointa
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 29 hodnocení čtenářů

15× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Šnebergerová registrovaný uživatel

    Už samotný název mě neskutečně lákal. A to nemluvím o té nádherné obálce. Po dočtení vím že se u mě rozhodně zařazuje do top mezi českými autory. Dokázala zaujmout už v začátku a pak už nešla odložit. Vtipné dialogy, krásná romantická linka. Spolu s prostředím knížek, a hlavní hrdinka byla jednoduše knihomolka jak se patří. Rozhodně jsem se v ní občas nezahlídla 🤣. (No kdo ne.)Celý příběh hezky plynul a nic nebylo nijak uspěchané, což mi velice vyhovovalo. Ale asi nejvíc byla scéna s omluvou knížce. To bylo naprosto boží👌. Rozhodně si od autorky ráda přečtu další knížku. Za mě, kdo milujete knížky a máte rádi romantiku, rozhodně Knihmolku zkuste. Myslím, že nebudete litovat. Já se bavila moc, ale už končím, víc prozrazovat ke knize asi nebudu. Ať si ji pak můžete sami užít.

    E-kniha, Pointa, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Pajina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Lehké letní čtení od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Hlavní postavy byly sympatické a i když byl děj předvídatelný, tak se mi kniha moc líbila. Přečetla jsem to jedním dechem.

    E-kniha, Pointa, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Darka registrovaný uživatel

    Velmi čtivé!

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076505087

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora