Kindervejce aneb Jak jsem se rozdvojila
Kindervejce aneb Jak jsem se rozdvojila - Petra Poncarová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Hlavní hrdinkou je mladá žena, kterou zajímá móda, hudba, film a další běžné záležitosti. Dokud nezatouží po dítěti. Přes tikající biologické hodiny však odmítá být jednou z těch „bláznivých matek“ a slibuje si, že zůstane za každou cenu tak zvaně normální. Čím blíže je však porodu, zjišťuje, že se děje přesný opak a směje se… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hlavní hrdinkou je mladá žena, kterou zajímá móda, hudba, film a další běžné záležitosti. Dokud nezatouží po dítěti. Přes tikající biologické hodiny však odmítá být jednou z těch „bláznivých matek“ a slibuje si, že zůstane za každou cenu tak zvaně normální. Čím blíže je však porodu, zjišťuje, že se děje přesný opak a směje se své počáteční naivitě. Navíc má dojem, že partner nedostatečně prožívá její „jiný“ stav a dochází mezi nimi k různým nedorozuměním, která bývají až komická. Autorka s vtipem komentuje jedno z nejdůležitějších období každé ženy. Všem, co se cítí unavení realitou, dokazuje, že i na krizové situace lze nahlížet s humorem. Od snah o početí až po samotný porod. Čtivá a neobyčejně zábavná kniha pobaví bezdětné, dětné, i ty, co se toto složité martyrium teprve chystají podstoupit. Humorné vyprávění, které s vtipem poskytuje návod, jak otěhotnět, porodit a nezbláznit se z toho.

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Beletrie » Humor a satira
Nakladatel
Brána
Rozměr
125 x 190 x 26
jazyk
čeština
Počet stran
232
Vydání
1
isbn
978-80-7584-044-8
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.02.2018
ean
9788075840448

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Magda registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bomba!!!!!!!! Tak tuhle knihu určitě doporučuji a to nejen těhulkám. Koupila jsem ji pro svou těhotnou snachu a nejdřív jsem si ji přečetla, abych neudělala nějaký přešlap a nevystresovala ji z porodu. Smála jsem se od začátku až do konce. Fakt krásně, humorně popsané období těhotenství a porodu.

    Kniha, Brána, 2018, 9788075840448

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Výborná knížka, vtipná, čtivá od začátku do konce.

    Kniha, Brána, 2018, 9788075840448

  • 3 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Samotný námět knížky byl velmi poutavý a knížka se četla hezky. Co se příběhu a hlavní hrdinky týče, tam jsem byla zklamaná. Hlavní hrdinka je na vše sama, manžel, rodina a ani kamarádky jí nepodpoří a do toho všichni lékaři s ní jednají jakoby pouze otravovala. Nevím, kdo má s těhotenstvím zkušenosti, ale řekla bych, že to knížce bylo přehnané. Možná proto mi to ani nepřišlo už tak vtipné, ale depresivní. Takže, knížku doporučuji přečíst, ale já bych se k tomu už rozhodně nevrátila.

    Kniha, Brána, 2018, 9788075840448

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora