Jaro v Kartágu

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Horké Tunisko, Rusko, Francie a Československo. Čtyři země, v nichž se odehrávají osudy dvou sester, dcer admirála Carské námořní flotily. "Jaro v Kartágu" je prvním ze šesti románů, jehož vyprávění končí na počátku Velké vlastenecké války. V "Jaru v Kartágu" a jeho navazujících částech "Osamělý je všude na poušti, K radosti musí být dva, Chrám… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Horké Tunisko, Rusko, Francie a Československo. Čtyři země, v nichž se odehrávají osudy dvou sester, dcer admirála Carské námořní flotily. "Jaro v Kartágu" je prvním ze šesti románů, jehož vyprávění končí na počátku Velké vlastenecké války. V "Jaru v Kartágu" a jeho navazujících částech "Osamělý je všude na poušti, K radosti musí být dva, Chrám přátelství, Estomihi a Ave Maria" vypráví spisovatel Václav V. Michalskij životní příběhy Mariji a Alexandry na pozadí historických událostí 20. století.

Sdílet 0

Nakladatel
BVD
Rozměr
155 x 210 x 20
isbn
978-80-906612-0-2
Počet stran
240
datum vydání
13.12.2016
ean
9788090661202
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Šárka Fofoňková registrovaný uživatel

    V románu se prolínají různá časová období. Nebo spíše přesněji řečeno, skáče se z jednoho do druhého. Někdy mi to hodně vadilo, hlavně zpočátku, kdy v jednom odstavci autor popisuje Mariju jako devadesátiletou stařenku, a vzápětí se vrací v další pasáži do jejího dětství, do toho další kapitola se věnuje Sašeňce. Tento chaos bych autorovi opravdu vytkla, protože začátek knihy je proto hodně zmatečný a nepřehledný. Musím říct, že jsem přemýšlela, zda knihu nemám odložit, protože dost dlouho jsem se v ději ztrácela. Určitě velké plus pro čtenáře bude znalost ruských dějin, alespoň zevrubná. Knihu jsem tedy neodložila a udělala jsem dobře. Detaily ze života sester Merzlovských mě zaujaly a čtení jsem si nakonec užila. Jaro v Kartágu je první díl šestidílné série. Jde to útlou knihu, ovšem text je velmi zhuštěný a font písma poměrně drobný. Byla bych raději, kdyby kniha měla stran více, ale písmo větší a řádkování širší. Knížku doporučuji k přečtení, je zajímavá a čtivá. Jen musíte překonat ten zmíněný zmatečný začátek. Potom vás však pohltí poutavý příběh.

    Kniha, BVD, 2016, 9788090661202

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 241 Kč Nápověda