0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Unlock the irresistible flavors of Korean cooking with jangs, the authentic sauces that are the essential building blocks of all Korean cuisine. Written by South Korea’s award-winning top chef, Mingoo Kang, Jang demystifies jangs while showing how they can be used to make both Korean and Western dishes more delicious. * Named a Best New… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Novinka Sustainable Interior Design
-
Novinka Empire of the Dawn
-
Scenes from the Bible
-
The Golden Gate
-
Novinka The Christmas Tree that Loved to Dance
-
No Friend to This House
-
Spirit Crystals
-
Death of an Ordinary Man
-
Hot Wheels: The Official Hot Wheels Annual 2026
-
The Menu of Happiness
-
Novinka Jump Attack
-
Old Christmas
-
Africa Is Not a Country, 2nd Edition
-
Novinka Any Way the Wind Blows
-
The Mandelbaum Gate
-
Configuring SAP S/4HANA Finance
-
English for Everyone English Grammar Guide: French language edition
-
The Irresistible Urge to Fall For Your Enemy
-
Novinka Tailored Realities
-
A River Enchanted
-
The Art of Pin-up. 40th Ed.
-
Dire Bound
-
Tale of the Heart Queen
-
Novinka Free Food for Millionaires
Unlock the irresistible flavors of Korean cooking with jangs, the authentic sauces that are the essential building blocks of all Korean cuisine. Written by South Korea’s award-winning top chef, Mingoo Kang, Jang demystifies jangs while showing how they can be used to make both Korean and Western dishes more delicious. * Named a Best New Cookbook of Spring 2024 by Eater and Epicurious * Like butter in French cooking or olive oil in Italian, jangs are the soul of Korean cuisine. These soy-based umami sauces—gochujang, doenjang, ganjang—are found in every meal, from soups and stews, to salads, marinades, and even desserts, adding depth and complexity to every dish. Few chefs understand these ingredients better than Michelin star winner Mingoo Kang, who has dedicated his Seoul restaurant, Mingles, to the exploration of jangs. In his first cookbook, Kang expertly weaves jangs’ history and methods into 60 accessible recipes to bring the sauces to life. Through artisan profiles, sidebars, and step-by-step photographs, Jang uncovers one of the culinary world’s best-hidden secrets.
- Nakladatel
- Workman Publishing
- Rozměr
- 200 x 280 x 20
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 216
- Hmotnost
- 890 g
- isbn
- 978-1-64829-186-9
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 28.03.2024
- ean
- 9781648291869
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE