Investování pro začátečníky

Autor Petr Syrový

Investování pro začátečníky - Petr Syrový Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Tahle knížka je napsaná právě pro Vás, neinvestory, ať už je Vaší profesí stavařina, vedení účetnictví, programování, tlumočení, učitelství... Je totiž napsaná pro lidi, kteří nejsou ekonomové a zběhlí investoři, investicím nerozumějí a chtěli by se svými penězi něco podniknout. Zatím totiž proděláváte právě tím, že s nimi nic neděláte a necháváte… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tahle knížka je napsaná právě pro Vás, neinvestory, ať už je Vaší profesí stavařina, vedení účetnictví, programování, tlumočení, učitelství... Je totiž napsaná pro lidi, kteří nejsou ekonomové a zběhlí investoři, investicím nerozumějí a chtěli by se svými penězi něco podniknout. Zatím totiž proděláváte právě tím, že s nimi nic neděláte a necháváte je ležet ladem. Pořiďte si tuhle knížku, vyhraďte si na ni dvě odpoledne na terase u kávy a po jejím přečtení budete mít dost informací a odvahy, abyste udělali první investorské krůčky. Abyste zainvestovali peníze, abyste mohli jít k poradci a věděli, co od něj chtít a abyste byli chytřejší než hloupý poradce, kterému pak nenaletíte. Abyste uměli bankéři říci, co potřebujete. Abyste nemuseli koupit zrovna ten produkt, který potřebuje bankéř prodat. Kniha vychází z dvacetiletých zkušeností, které autor získal při poradenství běžným investorům. Vybírá to, co je v investování důležité a co by si měl uvědomit každý investor, než se do investování pustí. Některé věci musíme udělat sami a nemůžeme je čekat od bankéřů. Na druhou stranu kniha nezatěžuje čtenáře přílišnými detaily jednotlivých produktů. Tyto detaily si čtenář hravě najde na internetu nebo získá od svého bankéře.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
Rozměr
144 x 206 x 8
datum dotisku
11.11.2021
ean
9788027100927
Počet stran
128
Vydání
3
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
17.05.2016
isbn
978-80-271-0092-7

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Josef Albrecht registrovaný uživatel

    Jedná se o knihu, která člověku, který chce trochu proniknout do investování, dá náhled. Autor jednoduchým způsobem čtenáře vysvětlí základy investování. Kniha mne zaujala a splnila očekávání.

    Kniha, Grada, 2016, 9788027100927

  • 2 z 5 hvězdiček Ivan C. registrovaný uživatel

    Kniha je určena opravdu pouze úplným začátečníkům, kterým dá přehled o základních možnostech investování. Jakmile už jste na podobné téma nějakou knihu četli, tak se zřejmě mnoho nového nedozvíte. Autor doporučuje, a taktéž se v knize poměrně hodně věnuje, investování do fondů. Zbylé možnosti (nemovitosti, ETF, komodity) nejsou příliš rozebrány. Kryptoměny vůbec.

    E-kniha, Grada, 2016,

  • 4 z 5 hvězdiček Michal registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Podano zajimave, srovnani vynosu z jednotlivych invenstic do roku 2016, pro zacatecnika k ziskani obecneho povedomi dobra volba.

    Kniha, Grada, 2016, 9788027100927

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora