Hraniční porucha osobnosti
Hraniční porucha osobnosti - Heinz-Peter Röhr Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

V současné době stoupá počet lidí, kteří trpí takzvanými ranými poruchami. Jednou z nich je i borderline čili hraniční porucha osobnosti. Odborníci očekávají, že v budoucnosti bude výskyt raných poruch ještě častější než dnes. V současnosti se odhaduje, že hraniční poruchu osobnosti vykazuje až 50% pacientů, kteří vyhledávají psychoterapeutickou… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V současné době stoupá počet lidí, kteří trpí takzvanými ranými poruchami. Jednou z nich je i borderline čili hraniční porucha osobnosti. Odborníci očekávají, že v budoucnosti bude výskyt raných poruch ještě častější než dnes. V současnosti se odhaduje, že hraniční poruchu osobnosti vykazuje až 50% pacientů, kteří vyhledávají psychoterapeutickou pomoc. Zkušený německý terapeut Hans-Peter Röhr se ve své knize osobitým způsobem zabývá vznikem této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání, a to jak v terapii, tak svépomocí. Za východisko si autor zvolil v Čechách méně známý pohádkový příběh ze sbírky bratří Grimmů Jan ježek. Na hlavním protagonistovi příběhu, chlapci, který se narodil s lidským tělem a hlavou ježka, ukazuje kořeny, ze kterých hraniční porucha osobnosti vyrůstá. Pohádkový děj pak doprovází jeho úvahy o hlavních rysech života lidí s touto poruchou, ale také o cestách, které vedou k uzdravení. Dodatek knihy je věcným pojednáním o popisované poruše a konkrétních možnostech svépomoci a terapie.

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL
Rozměr
150 x 210 x 8
jazyk
čeština
Počet stran
120
datum vydání
1.02.2011
isbn
978-80-262-0311-7
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
16.11.2021
ean
9788026203117

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Syuza registrovaný uživatel

    Spojení s pohádkou je v nějakých částech zvláštní, ale po přečtení celé pohádky do sebe všechny kousky tak nějak zapadají. Co se týče celé knihy, autor je skvělý, že takovou knihu napsal! Rozhodně ji doporučuji lidem, kteří takovou poruchou trpí a mají potřebu dozvědět se něco víc a stejně tak "normálním" lidem, kteří potřebují pochopit takového člověka.

    Kniha, PORTÁL, 2011, 9788026203117

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka R. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Výborně zpracovaná kniha, vhodná jak pro odborníky i širokou veřejnost. Dobrá je i pro člověka s poruchou osobnosti. Doporučuju všem, které problematika duševního zdraví zajímá.

    Kniha, PORTÁL, 2011, 9788026203117

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora