Honey & Oats : Everyday Favorites Baked with Whole Grains and Natural Sweeteners
Honey & Oats : Everyday Favorites Baked with Whole Grains and Natural Sweeteners - Katzinger Jennifer Nedostupné

Honey & Oats : Everyday Favorites Baked with Whole Grains and Natural Sweeteners

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Baking with whole grain flours and natural sweeteners doesn't mean sacrificing flavour or texture. You really can bake light, moist, and flavoursome cakes, pies, scones, cookies, muffins, bars, and breads, using whole grains and natural sweeteners. Respected Seattle cookbook author and baker, Jennifer Katzinger, offers up 75 recipes for classic… Přejít na celý popis

Rafael Santandreu: Jak si zbytečně nekomplikovat život Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše? Osvojte si nové vzorce a návyky, které vám mohou pomoci k tomu, abyste se stali klidnými, šťastnými a optimistickými lidmi. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Baking with whole grain flours and natural sweeteners doesn't mean sacrificing flavour or texture. You really can bake light, moist, and flavoursome cakes, pies, scones, cookies, muffins, bars, and breads, using whole grains and natural sweeteners. Respected Seattle cookbook author and baker, Jennifer Katzinger, offers up 75 recipes for classic baked goods you can make at home using a variety of whole grains and natural sweeteners, including honey, coconut palm sugar, maple syrup and Sucanat. For the grains, she uses oats, teff, kamut, spelt, buckwheat, einkorn, barley and whole wheat flour. She also provides lighter options for those who aren't quite ready to go 'all the way' with their whole grains (or whose kids may not be!). Given that Katzinger is also an experienced gluten-free baker, there are several recipes in the book for gluten-free baked treats as well. You'll enjoy well-tested, tried and true recipes at least as much, and probably even more, knowing you're not consuming white sugar and flour with every bite.

Sdílet 0

Nakladatel
Sasquatch Books
Vydání
1
isbn
978-1-57061-891-8
Počet stran
168
datum vydání
22.05.2014
ean
9781570618918
Vazba
pevná vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda