Edible Economics

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

312 Kč s DPH
Běžně 349 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Deset let se ségrou

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Deset let se ségrou

RADIO 4 BOOK OF THE WEEK Economic thinking - about globalisation, climate change, immigration, austerity, automation and much more - in its most digestible formFor decades, a single free market philosophy has dominated global economics. But this is bland and unhealthy - like British food in the 1980s, when bestselling author and economist Ha-Joon… Přejít na celý popis

Pro naše nejmenší | Leporela a knížky pro prťata 1+2 ZDARMA Máte doma drobečka, který na svět kouká teprve pár měsíců, přesto s ním chcete sdílet svou čtenářskou vášeň a rozvíjet ho? Pak vás potěší, že leporela a knížky pro prťata máme teď v akci 1+2 ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

RADIO 4 BOOK OF THE WEEK Economic thinking - about globalisation, climate change, immigration, austerity, automation and much more - in its most digestible formFor decades, a single free market philosophy has dominated global economics. But this is bland and unhealthy - like British food in the 1980s, when bestselling author and economist Ha-Joon Chang first arrived in the UK from South Korea. Just as eating a wide range of cuisines contributes to a more interesting and balanced diet, so too is it essential we listen to a variety of economic perspectives.

In Edible Economics, Chang makes challenging economic ideas more palatable by plating them alongside stories about food from around the world. He uses histories behind familiar food items - where they come from, how they are cooked and consumed, what they mean to different cultures - to explore economic theory. For Chang, chocolate is a life-long addiction, but more exciting are the insights it offers into post-industrial knowledge economies; and while okra makes Southern gumbo heart-meltingly smooth, it also speaks of capitalism's entangled relationship with freedom and unfreedom.

Explaining everything from the hidden cost of care work to the misleading language of the free market as he cooks dishes like anchovy and egg toast, Gambas al Ajillo and Korean dotori mook, Ha-Joon Chang serves up an easy-to-digest feast of bold ideas. Myth-busting, witty and thought-provoking, Edible Economics shows that getting to grips with the economy is like learning a recipe: if we understand it, we can change it - and, with it, the world.

Sdílet 0

Nakladatel
Penguin
Rozměr
129 x 198 x 15
jazyk
angličtina
Počet stran
191
Vydání
1
isbn
978-0-14-199833-6
Vazba
měkká vazba
datum vydání
7.09.2023
ean
9780141998336

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 312 Kč Nápověda