Dvanáct chutí roku Martin Jiskra

Dvanáct chutí roku
Kniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných… Přejít na celý popis
Romantické a optimistické čtení plné lásky, radosti a života jsme zlevnili až o 75 %!
Více informací
S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.
Hodnocení a recenze čtenářů
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Články, které stojí za pozornost
-
Nevíte, co číst? Náš knižní katalog vám poradí!
-
RECENZE: Jako hvězdy v temné noci
-
RECENZE: Spát v moři hvězd
-
Šikmý kostel 2 aneb Příběh ztraceného města pokračuje
-
Silný příběh o lásce, který je vykreslen na pozadí skutečných událostí
-
RECENZE: Království
-
Zimní nálož skvělých hororů
-
Je láska silnější než čas, který ji dělí?
-
RECENZE: Opium a absint
-
Sobotní rozjímání: Ohlédnutí za útrapami knihkupce a zákazníka v časech předvánočních
-
RECENZE: Daleko od stromu
-
Lze někoho milovat a nenávidět zároveň?