Doplňkové penzijní spoření a důchodové spoření
Doplňkové penzijní spoření a důchodové spoření - Lukáš Rubeš Nedostupné

Doplňkové penzijní spoření a důchodové spoření

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Rokem 2013 se mění systém zabezpečení na penzi a tato kniha je první, která obsahuje přehled všech novinek. Dozvíte se nové podmínky pro získání státního důchodu a princip jeho výpočtu. Bez vyzdvihování nebo zatracování je představeno důchodové spoření ve druhém pilíři. Autorovi se povedlo vysvětlit nové povinnosti OSVČ i zaměstnavatelů a novými… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rokem 2013 se mění systém zabezpečení na penzi a tato kniha je první, která obsahuje přehled všech novinek. Dozvíte se nové podmínky pro získání státního důchodu a princip jeho výpočtu. Bez vyzdvihování nebo zatracování je představeno důchodové spoření ve druhém pilíři.
Autorovi se povedlo vysvětlit nové povinnosti OSVČ i zaměstnavatelů a novými zákony zaváděné pojmy. Uceleným zpracováním tématu zajištění na penzi autor lehce propojuje všechny souvislosti spoření a doprovází je názornými příklady. Jakou náhradu získalo staré penzijní připojištění se dozvíte v části věnující se třetímu pilíři a předdůchodu.
Že kniha není určena jen pro finančníky je zřejmé zařazením kapitoly vysvětlující od základu principy kolektivního investování s jednoduchými příklady. S autorem, který má pracovní zkušenosti z penzijní společnosti i z obhospodařování podílových, penzijních a hedge fondů, hladce projdete i legislativní souvislosti z oblasti daní, mezd, exekucí a dalších zákonů. Nelze než souhlasit s podtitulem knihy - své si najdou finanční poradci, zaměstnavatelé i budoucí důchodci. A na důchod je potřeba se vyzbrojit co nejdřív - přehled získáte právě díky této knize.

Sdílet 0

Nakladatel
Systemia
datum vydání
20.03.2013
ean
9788026038924
Počet stran
140
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
isbn
978-80-260-3892-4

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda