4.5 z 5 hvězdiček
pevná vazba223 Kč
Běžně 249 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké - existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten "Ted" Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do… Přejít na celý popis
Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké - existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten "Ted" Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás potřebovat a na co dávat pozor, abyste si na grilu připravili opravdu skvělé pochoutky. Výrobou domácích klobás vás budou provázet fotografie popisující pracovní postup "krok za krokem". A protože bez praktického uplatnění by naše klobásová kuchařka nebyla úplná, najdete v ní i autorovy nejlepší recepty z klobás, jako třeba točený burger, klobásový špíz nebo klobásový koláč. Pro jednou zapomeňte na klobásu s chlebem a hořčicí a popusťte uzdu své fantazii!
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.