Does It Hurt?

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

Who am I?I've forgotten the answer to that question long ago. Ever since I ran from that house, so desperate to escape, I left with only the clothes on my back and socks on my feet. After that day, I've only ever walked in stolen shoes.Could I be a girl who is searching for the meaning of life in faceless men? They were all so forgettable.… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Who am I?

I've forgotten the answer to that question long ago. Ever since I ran from that house, so desperate to escape, I left with only the clothes on my back and socks on my feet. After that day, I've only ever walked in stolen shoes.

Could I be a girl who is searching for the meaning of life in faceless men? They were all so forgettable. Until he came along. He took me under a waterfall and made me forget my name, and in return, I took his instead.

Enzo Vitale.

An enigmatic man who will only ever love the deep sea. Or rather the predators that inhabit it. Turns out, he's not so different than the monsters he feeds. He lured me onto his boat like a fish in the ocean, seeking vengeance for my crime. Had I realized his intentions, and that a massive storm would leave us shipwrecked, I would've run.

Now, I'm a girl who's seeking refuge in a decrepit lighthouse with a man who loathes me almost as much as he craves me. He wants to hurt me, but the old caretaker of the abandoned island may have intentions far more sinister.

It's no longer a question of who I am, but rather, will I survive?

 

Sdílet 0

Nakladatel
Hailey Carlton
Rozměr
140 x 216 x 27
jazyk
angličtina
Počet stran
413
Vydání
1
isbn
978-1-957635-03-3
Vazba
měkká vazba
datum vydání
21.07.2022
ean
9781957635033

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Literarytwins registrovaný uživatel

    Dnes tu pro vás mám recenzi na tuto dark romanci zasazenou do oceánského prostředí. Sawyer je na útěku a prchá neplánovaně do Austrálie, kde se potká s charizmatickým sexy Italem Enzem. Jenže i v jeho případě udělá to, co považuje za nutné a ani on není vynechán z jejich intrik, které ji v současnosti zajišťují živobití. Jenže říct, že v tomto případě šlápla dost vedle je velké zlehčení situace. Enzo totiž velmi zuří a rozhodně si jde pro svou pomstu. Ta se však zvrhne a dostane hlavní hrdiny na místo, o kterém se jim ani v nejhorších nočních můrách nemohlo zdát... Pro čtení Does it hurt jsem si však měla připravit dva kýble. Jeden naplnit ledem (abych si do něj sedla u spousty žhavých scén) a druhý na obsah svého žaludku, protože některé kapitoly? Hnus, velebnosti! Vážně se mi místy dost zvedal kufr. Tahle story byla velmi neotřelá, originální a celkově tu dějovou linku absolutně miluju! Věděla jsem, že se děj bude odehrávat z části i na majáku, jen jsem netušila, jak se tam dostaneme. A co se tam dělo? Ještě teď mám husí kůži, je mi smutno a zle. Nicméně nebudu jen strašit, tahle kniha byla prostě fenomenální a jsem opravdu ráda, že jsem se k ní konečně dostala! Sawyer byla vtipná a dost mě jako hlavní hrdinka bavila a Enzo totálně uspokojí choutky všech čtenářek, které milují nebezpečně, drsné, nepředvídatelné a majetnické hlavní hrdiny! Je to opravdu drsné čtení bohaté na skvělé erotické linky. H.D.Carlton prostě je a bude paní autorka, která psát umí a že její knihy nejsou pro každého? Souhlas! Ale já se klidně půjdu léčit, protože ty její příběhy prostě miluju!

    Kniha, Hailey Carlton, 2022, 9781957635033

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 536 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora