Dobrá matka
Dobrá matka - Moriarty Sinéad Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Kate je matkou na plný úvazek a má toho až nad hlavu. Po rozvodu zůstala sama na své tři děti – osmnáctiletého Lukea, dvanáctiletou Jess a sedmiletého Bobbyho – a aby toho nebylo málo, její bývalý manžel si založil novou rodinu. Zdálo by se, že to stačí, ale další krutá rána osudu na sebe nenechá dlouho čekat. Jess je diagnostikována leukemie a… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kate je matkou na plný úvazek a má toho až nad hlavu. Po rozvodu zůstala sama na své tři děti – osmnáctiletého Lukea, dvanáctiletou Jess a sedmiletého Bobbyho – a aby toho nebylo málo, její bývalý manžel si založil novou rodinu. Zdálo by se, že to stačí, ale další krutá rána osudu na sebe nenechá dlouho čekat. Jess je diagnostikována leukemie a jediným vhodným dárcem je její starší bratr Luke. Rodina, která se stále ještě vyrovnává s rozvodem, je vystavena další zkoušce. Kate ví, že nyní musí dát stranou veškerý svůj strach a obavy a udělat to správné pro své děti, zejména pro Jess. Co je ale „to správné“? Může správná věc být i něco, co se zdá na první pohled zcela nemyslitelné?

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
Rozměr
157 x 236 x 34
isbn
978-80-249-3854-7
Počet stran
464
datum vydání
1.04.2019
ean
9788024938547
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Dagmar registrovaný uživatel

    Opravdu krásná kniha plná emocí, nikdy bych nechtěla prožívat takovou životní zkoušku. Kniha je velmi čtivá, má to spád a nemohla jsem se od ní odtrhnout, doporučuji přečíst, jen si připravte hodně kapesníku.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938547

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh Kate, matky třech dětí, kterou opustí manžel kvůli mladší ženě. Kate se s tím musí vypořádat a do toho její rodinu zasáhne nečekaná těžká rána – její dvanáctileté dceři Jess lékaři diagnostikovali leukemii. Rodina je tak vystavena další zkoušce, která je může stmelit anebo navždy rozdělit. Tak tohle jsem vážně nečekala, rodinné drama, které Vás chytne a nepustí. Knížku jsem přečetla za jeden den, protože jsem potřebovala nutně vědět, jak to bude dál. Než se pustíte do čtení, připravte si opravdu hodně kapesníčků, já brečela od začátku až do konce. Možná i díky tomu, že jsem ve věku Kate a sama mám stejně staré děti, tak mě to opravdu hodně zasáhlo. To, co prožívala hlavní hrdinka, si neumím, a hlavně ani nechci, představit. Knížka, která je plná emocí, je psána svižně, žádné zbytečné „omáčky“ kolem, celé to má spád a nutí Vás to číst dál. Kromě samotné nemoci řeší rodina další problémy, které se dějí i v běžném životě, takže se v příběhu spoustu čtenářů najde. Autorka se snažila vážné téma odlehčit vtipnými momenty a myslím, že se ji to povedlo a nejednou jsem se při čtení musela usmívat a zasmát. Co mi trošku vadilo, tak deníček nejmladšího syna, který se několikrát v knížce objevil. Deníček byl plný chyb. Chápu, že se autorka snažila, abychom viděli problémy rodiny očima nejmladšího sedmiletého syna, ale pro mě to byl rušivý moment. Buď bych tam chyby nepsala vůbec anebo úplně vynechala tuto část. Ale jinak knížka, která obzvláště všechny matky, chytne u srdce. I když k ní mám pár malých výhrad, nemohu hodnotit jinak než plným počtem hvězd, neboť emoce jsou to, co od knih očekávám. A určitě se podívám i po další knize autorky.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938547

  • 5 z 5 hvězdiček Pavla Hlušičková registrovaný uživatel

    Knížka se mi moc líbí a krásně se čte. Jen je příběh smutný, ale taková je realita... určitě doporučaji. ..

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938547

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda