Cesta

Autor Brandon Bays

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Když našli Brandon Bays v děloze velký nádor, vydala se na neobyčejnou cestu. Rozhodla se uzdravit přírodní cestou. Nebrala žádné léky, nepodstoupila operaci a o šest a půl týdne později nádor zcela zmizel. Na základě vlastních zkušeností pak sestavila jednoduchý návod, pomocí něhož se může každý člověk vydat na vlastní cestu k uzdravení, odkrýt a… Přejít na celý popis

Bobří bráchové! Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když našli Brandon Bays v děloze velký nádor, vydala se na neobyčejnou cestu. Rozhodla se uzdravit přírodní cestou. Nebrala žádné léky, nepodstoupila operaci a o šest a půl týdne později nádor zcela zmizel. Na základě vlastních zkušeností pak sestavila jednoduchý návod, pomocí něhož se může každý člověk vydat na vlastní cestu k uzdravení, odkrýt a vyřešit potlačené buněčné vzpomínky, které způsobují emocionální a fyzické problémy, a začít se přirozeně uzdravovat.Kniha Cesta, ve které popisuje svůj životní příběh a zkušenosti s léčbou, se stala celosvětovým bestsellerem. Její dílo ocenili přední světoví spirituální učitelé.

Sdílet 0

Nakladatel
Eminent
Rozměr
121 x 210 x 21
datum dotisku
4.10.2019
ean
9788072813001
Počet stran
184
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
28.01.2008
isbn
978-80-7281-300-1

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Cesta od Brandon Bays je kniha, kterou mi doporucovalo vice lidi a nakonec mi ji koupila mamca k Vanocum :-) Mozna by se sama divila, co kniha ukryva. Mam za sebou operaci srdce a spousty spise spatnych vztahovych zkusenosti a ano, myslim, ze za spoustou nemoci stoji lidska psychika. Jsem velkej ctenar a to vseho mozneho, tedy i psychologicky pojatych knih a kazda rika neco jineho. Tak jak to tedy je? Zit v harmonii a miru a nic si nebrat osobne podle Azteku nebo naopak tady podle knihy Cesta vsechny sve emoce prozit naplno? Ja myslim, ze kazdy z nas si najde svou cestu ke svemu uzdraveni. At uz skrze secret nebo emoce... Tato kniha mluvi o uzdraveni napriklad rakovinnych nadoru na zaklade navratu do svych davno zapomenutych zkusenosti a emoci, proziti si jich naplno s pomoci opusteni. Takto se pry vyleci a obnovi spatne bunecne struktury. No. Ja bych to zkusila a vy muzete po precteni knihy taky, protoze je tam POSTUP. Myslim, ze nejdulezitejsi k uzdraveni se je zejmena vira. At uz vira v cokoliv.

    Kniha, Eminent, 2008, 9788072813001

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 187 Kč Nápověda
Další knihy autora