5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 19. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
627 Kč s DPH
Jsme transparentní
‘An amazing book.’ Dan Lepard‘The rich and fascinating story of bread.’ Lily Vanilli‘A brilliant, timely and important book full of compassion.’ Olia Hercules‘A fascinating exploration of our universal love of bread. David traces the past, present and future of bread through his personal lens as a third generation baker.’ Edd KimberIn Breaking… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Nexus
-
Women Our History
-
Papyrus
-
The 1619 Project: A New American Origin Story
-
The Naked Neanderthal
-
Sapiens
-
Be a Scribe
-
Odyssey
-
Overlord
-
Courtiers : The Hidden Power Behind the Crown
-
Modern Russian Tanks
-
Man's Search For Meaning
-
Poet, Mystic, Widow, Wife: The Extraordinary Lives of Medieval Women
-
The Penguin History of Modern Spain
-
The Middle Kingdoms
-
Patria
-
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 500 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 1000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Manželství
-
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 200 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 2000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 3000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Tajemství všech tajemství
-
Bestseller Jaromír Jágr JÁ68 - Zpověď největší české sportovní legendy
‘An amazing book.’ Dan Lepard
‘The rich and fascinating story of bread.’ Lily Vanilli
‘A brilliant, timely and important book full of compassion.’ Olia Hercules
‘A fascinating exploration of our universal love of bread. David traces the past, present and future of bread through his personal lens as a third generation baker.’ Edd Kimber
In Breaking Bread, third generation baker, food writer and presenter David Wright examines the universal questions about bread and baking. About the people who make and shape the bread we buy and the difficulties that social and cultural change, food fads and health directives have had, and are having, on the baking industry. After his family bakery sadly closed its doors after seventy-five years, Wright asks if the the closure of the bakery underlines the very idea that bread is a dying foodstuff. Is bread good or bad? And what does the future hold for bread?
Bread is an essential part of our story, our health, our very being. Every civilisation has a form of bread, and how we create, make and bake it, how we sell it and buy it, our food security, our access to it, affects everything: our physical and mental well-being, the ingredients, the seeds, the very earth we grow our grains in, the water we use and how we treat and sustain these natural resources, impact on the very health and future of our planet.Chapters include:1 Why Bread? – Creating, making, baking2: The Wheel of Life – A loaf’s cycle3: Frankenloaf – Science and the perfect loaf4: Sicker by the Slice – A marriage not made in heaven5: Big Bread – Industrial vs artisan bakeries6: The Breadline – The economics of crust7: Flour Power – The politics of bread8: Bloody Bread – The costs of conquest9: Our Daily Bread – What the gods want10: Breaking bread - A once ropey baker looks to the future
Breaking Bread contains interviews and expert contributions from Olia Hercules - Food Writer, Dan Lepard - Baker and Writer, Felicity Spector - Writer and Baker, Kateryna Kalyuzhna – Baker, Brad Leone - Food Personality, Chris Cowie – Philosopher, Zara Mohammed - Religious Leader, William Kendall - Food Producer, Andy Cato/George Lamb – Wildfarmed, Daisy Terry - Dusty Knuckle, Ollie Hornsey-Pennell - Hylsten Bakery, Tim Williams - Regenerative Farmer, Matt Burgess – Chef, Martha Delacey - Teacher and Writer, Karl De Smedt - Sourdough Librarian, Vanessa Kimbell – Baker, Chris Young - Real Bread Campaign, Ben MacKinnon - Baker E5, Ben Glazer - Coombeshead Bakery, Andrew Gilespy - Fresh Flour, OJ Borg - Radio 2 DJ and Presenter, Christopher Tan - Baker and Writer, Martin Bricknell - War Studies Professor KCL, Wing Mon Cheung - Cereal Bakery
- Nakladatel
- Quarto Publishing PLC
- Rozměr
- 146 x 223 x 28
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 264
- Hmotnost
- 460 g
- isbn
- 978-0-7112-9488-2
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 20.03.2025
- ean
- 9780711294882
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE