0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
This practical cookbook is both an illustrated guide to the breads of the world and a bread-making manual, with over 100 recipes for delicious home-made loaves of all kinds. The book opens with a short history of breads and bread-making before describing the different types of grains, flour and extra ingredients that can be used in baking,… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
World Atlas of Coffee
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
JoyFull
-
Ottolenghi COMFORT
-
Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Café Cecilia Cookbook
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Vegetables: The Indian Way
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Crumbs
-
Italy by Ingredient
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Sweet
-
The Silver Spoon
-
How to Eat Chocolate
-
The Glucose Goddess Method
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
A Certain Hunger
-
Crarter's Kitchen
This practical cookbook is both an illustrated guide to the breads of the world and a bread-making manual, with over 100 recipes for delicious home-made loaves of all kinds. The book opens with a short history of breads and bread-making before describing the different types of grains, flour and extra ingredients that can be used in baking, supported with step-by-step photographs of the entire bread-making process from kneading the dough to baking the loaf. Following this is an illustrated reference guide to the different types of bread to be found across the globe with information on history, taste and shape. The recipe section that completes the book includes all the classic breads such as Irish Soda Bread, San Francisco Sourdough and Indian Parathas to less well-known recipes such as Portuguese Corn Bread and Syrian Onion Bread.
- Nakladatel
- Anness Publishing
- Rozměr
- 291 x 227 x 24
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 256
- Hmotnost
- 1328 g
- isbn
- 978-0-7548-3583-7
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 31.07.2023
- ean
- 9780754835837
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE