Boj se tmy
Boj se tmy - Becky Masterman Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Bývalá agentka FBI Brigid Quinnová zažila psychopatů víc než dost. Chce nechat vše za sebou a vybudovat si v Tucsonu nový život s manželem, přáteli a klidnou prací soukromého očka. Po smrti švagrové se ujme sedmnáctileté neteře, která však začne projevovat nezdravý zájem o pitvání různorodé zvířeny. Brigid mezitím slíbí místnímu páru pomoc s… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Bývalá agentka FBI Brigid Quinnová zažila psychopatů víc než dost. Chce nechat vše za sebou a vybudovat si v Tucsonu nový život s manželem, přáteli a klidnou prací soukromého očka. Po smrti švagrové se ujme sedmnáctileté neteře, která však začne projevovat nezdravý zájem o pitvání různorodé zvířeny. Brigid mezitím slíbí místnímu páru pomoc s vyšetřováním smrti jejich syna - ani to nakonec není tak snadné. Její dům přestává být útočištěm a všude jako by číhaly nové hrozby. Brigid neví, jestli může vůbec někomu věřit. Nebo je to jen tím, že se ďábel nastěhoval blíž?

Sdílet 0

série
Brigid Quinn 2. díl z 3
Další ze série
1. Běsni a zuř
2. Boj se tmy
3. Sůl do rány (Defekt)
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
vyšetřování
Nakladatel
Moba
Rozměr
135 x 215 x 50
jazyk
čeština
Počet stran
408
datum vydání
1.01.2017
isbn
978-80-243-7188-7
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
30.11.2020
ean
9788024371887

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Fofoňková registrovaný uživatel

    Jak jsem napsala u první knihy, Brigid mě baví. A v tomto příběhu mě bavila ještě víc, než v prvním. Přestože se nejméně první třetina knihy vůbec netváří jako detektivka, čtení mě bavilo. Postava Brigid mi přišla naprosto skvělá, vtipná, a to i tehdy, když šlo do tuhého. Černý humor a Brigid jdou prostě ruku v ruce. A jak si tak příběh zpočátku poklidně plynul a já získávala pocit, že asi tentokrát opravdu odhalím, kdo za vším stojí, náhle jsem byla vyvedena z omylu. Děj nabyl na spádu a já hltala stránku za stránkou, protože jsem byla opravdu hodně napnutá, jak to nakonec s Brigid dopadne. Za mě tedy velké doporučení. Od knihy jsem mnoho neočekávala a dostala jsem maximum. Pokud se smíříte s poklidným začátkem, dostanete skvěle vygradovaný příběh. Čtení si rozhodně užijete. Pouze těch chyb a překlepů by mohlo být v knize méně, nejlépe samozřejmě žádné. Tento nedostatek může dojem z knihy lehce pokazit. Ovšem mě prostě Brigid Quinnová nadmíru bavila, že jsem se tentokrát chybami nenechala otrávit.

    Kniha, Moba, 2017, 9788024371887

  • 5 z 5 hvězdiček Aneta Dudová registrovaný uživatel

    Napínavá kniha plná zvratů s nečekaným koncem. Za mne můžu jenom doporučit.

    Kniha, Moba, 2017, 9788024371887

  • 5 z 5 hvězdiček Yetta registrovaný uživatel

    Druhý díl o životě bývalé agenty FBI Brigid Quinnové. Z Brigid je nyní soukromé očko, které pomáhá místnímu páru s vyšetřováním vraždy jejich syna. Zároveň jí čeká nová životní role a to role ,,matky“ Její švagrová zemřela a zanechala po sobě 17 letou dceru Gemmu – Kate, která zasáhne do života Brigid a jejího muže více, než by ona sama čekala.

    Kniha, Moba, 2017, 9788024371887

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda