0.0 z 5 hvězdiček
kniha175 Kč
Běžně 196 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuťzvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové částitéto publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině:od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí čijelení… Přejít na celý popis
Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuťzvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové částitéto publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině:od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí čijelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování,porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup přizvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.