Aspoň trochu normální
Aspoň trochu normální - Trish Dollerová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Když se Travis vrátí domu z mise v Afghánistánu, zjistí, že jeho rodiče se rozvedli, bratr mu přebral přítelkyni a ukradl auto. A navíc ho pronásledují noční můry, v nichž stále dokola vidí smrt svého nejlepšího přítele. Zdá se, že jeho život je úplně v troskách. Pak ovšem potká Harper, svou dávnou kamarádku ze střední školy, s kterou se začne… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když se Travis vrátí domu z mise v Afghánistánu, zjistí, že jeho rodiče se rozvedli, bratr mu přebral přítelkyni a ukradl auto. A navíc ho pronásledují noční můry, v nichž stále dokola vidí smrt svého nejlepšího přítele. Zdá se, že jeho život je úplně v troskách. Pak ovšem potká Harper, svou dávnou kamarádku ze střední školy, s kterou se začne prodírat minovým polem rodinných problémů i posttraumatické poruchy. A konečně se zdá, že život by mohl být aspoň trochu normální. Travis suchý humor, smysl pro čest a povinnost i schopnost věřit v životě v to dobré, z něj dělají neobyčejného a neodolatelného hrdinu. Trish Dollerová, autorka knihy Kde hvězdy stále září, se tentokrát pustila do neobyčejně aktuálního tématu. Ale z pozice mužského vypravěče se jí ho podařilo uchopit poutavě, zajímavě, ale ne pateticky. Příběh o tom, že i v sebehorší situaci nesmíme ztrácet naději a že život je vlastně krásný.

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
Rozměr
142 x 207 x 22
isbn
978-80-7447-948-9
Počet stran
200
datum vydání
1.09.2015
ean
9788074479489
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Kateřina Ulmanová registrovaný uživatel

    Téma hezké, ale... ne nějak mě to nebavilo. Četlo se to hezky, ale ten děj, byl takový. Plochý.

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074479489

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Kniha je oddechovka s trochou romantiky doplněná o hrůzy z války. Těžko si asi umíme představit co prožívá voják v armádě, kde na každém rohu číhá smrt. Dobře napsané, doporučuji.

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074479489

  • 5 z 5 hvězdiček Dagmar L. registrovaný uživatel

    Je to vlastně hrozně krátká knížka, ale o to silnější příběh v ní najdete. Nemyslím, že by chtěla autorka říct víc, než v knize řekla. Nechyběl mi žádný závěr, žádný epilog, myslím, že poslední kapitola řekla vše, co řečeno být mělo. Klidně by mohlo být napsáno pokračování, ale nemyslím, že to byl záměr. Je to jen kousek ze života kluka, co vstoupil do armády, ať už k tomu měl ty „správné“ důvody nebo ne. Teď se vrací na dovolenou a najednou toho má k vyřešení hrozně moc. Ať už s mámou, svojí ex, tátou a bráchou, mámou jeho nejlepšího kamaráda, a nebo s holkou, které kdysi ublížil víc než by ho vůbec napadlo… Nejsem cílová skupina, ale nemyslím si, že je to čtení jen pro náctileté. Každý si v té knížce něco najde a já musím říct, že mě ta knížka hrozně bavila, hrozně dobře se mi četla a těším se, až se pustím i do něčeho dalšího, co autorka napsala, protože podle mého psát umí .

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074479489

  • 4 z 5 hvězdiček Marie Venská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Děj občas trochu nudný a hlavní postava dělá někdy pitomosti ale celkový dojem velmi dobrý. Téma aktuální i v dnešní době a celkově zajímavý příběh - doporučuji.

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074479489

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Skvělá oddechovka. Hrůzy z války jsou pro některé těžko vysvětlitelné. Tato kniha na ně trochu alespoň poukazuje.

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074479489

  • 4 z 5 hvězdiček Aneta Válková registrovaný uživatel

    Zajímavá kniha. Nejedná se o klasický holčičí román. Není to o tom, jak je vše růžové, ale i o tom, že život je někdy vážně peklo a že vojáci z Afghánistánu nepřijíždí s čistou hlavou. Kniha se mi líbila. Není náročná.

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074479489

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda