Anne of Green Gables
Anne of Green Gables - Lucy Maud Montgomeryová Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

When the Cuthberts send to an orphanage for a boy to help them at Green Gables, their farm in Canada, they are astonished when a talkative little girl steps off the train. Anne, red-headed, pugnacious and incurably romantic, causes chaos at Green Gables and in the village, but her wit and good nature delight the fictional community of Prince… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+19)

Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou Nejkrásnější dětská kniha se vrací! Objevujte tajemství vesmíru a mimozemského života s úžasnými ilustracemi, z nichž některé svítí ve tmě! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

When the Cuthberts send to an orphanage for a boy to help them at Green Gables, their farm in Canada, they are astonished when a talkative little girl steps off the train. Anne, red-headed, pugnacious and incurably romantic, causes chaos at Green Gables and in the village, but her wit and good nature delight the fictional community of Prince Edward Island, Canada, and ensure that Anne of Green Gables continues to be a firm favourite with readers worldwide. This edition also includes Anne of Avonlea which continues Anne's story.

Now half-past sixteen but as strong-headed and romantic as ever, Anne becomes a teacher at her old school and dreams of its improvement. But her responsible position and mature ambitions do not prevent her entanglement in the scrapes that still seem to beset her in spite of her best intentions. Thoroughly charming and amusing, with a supporting cast of colourful and endearing characters, both books will enchant and entertain readers, guaranteeing that Anne's adventures capture their affections as well as their imaginations.

Sdílet

Nakladatel
Wordsworth Editions
Rozměr
127 x 200 x 39
jazyk
angličtina
Počet stran
527
Vydání
1
isbn
978-1-84022-816-8
Vazba
měkká vazba
datum vydání
2.08.2021
ean
9781840228168

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 58 hodnocení čtenářů

40× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Kristýna Černocká registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Anna je pojem, pohádkový příběh, zamilování, dětství, dospívání, humor. Nic mne tak nepohladí po duši jako čistota a pravda, s jakou je Anna napsána. Příběh mne pokaždé okouzlí jinak a stále se k němu vracím.

    Přečíst více
  • Andrea Stodolová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Anna ze Zeleného domu je kniha mého dětství a dospívání. Četla jsem ji několikrát a na prahu třicítky se k ní vrátila, abych se zasnila a zároveň zasmála nad Anninou nevinností, jejími nezdařilými pokusy o cokoli,... Knihu mohu jenom doporučit :-)

    Přečíst více
  • Zuzka-Knižníček registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Velmi dívčí knížka, která byla příjemným čtením, dobrodružná, s příběhem a přesahem. Úplně nevím, zda by dnešní děti v ní našli zalíbení, myslím si, že spíše ne, bohužel. Knížka je to velmi milá, ale nepatří mezi mé nejoblíbenější, v tomto jdu asi trošku proti proudu (ostatní na ni mají jen a jen chválu), ale je to tak, nadšení se u mě nekonalo. Další díl (Anna z Avonlea) jsem už nečetla a číst pravděpodobně nebudu.

    Přečíst více
  • Terezie registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Jedním slovem krása. Oddechová milá knížka, která vždy zahřeje u srdce.

    Přečíst více
  • Eliška Kollerová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Krásně zpracovaná něžná knížka. Hodí se pro malé slečny i dospělé.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 142 Kč Nápověda