Alfa & Omega: Zvrhlá hra

Kniha ( měkká vazba )

Na prodejně

319 Kč s DPH
Běžně 399 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Imaginární svět

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 249 Kč

Imaginární svět

Lana:Pro někoho je americký fotbal jen hra, na kterou se rádi podívají v televizi. Ale pro jiné je to něco mnohem víc. Důvod, proč ráno vstát z postele, proč chodit, proč dýchat. Smysl života. Miluju fotbal a mým snem je stát se uznávanou sportovní reportérkou.Své studium a všechny snahy však dám všanc, když udělám jednu neodpustitelnou chybu –… Přejít na celý popis

Emilia Hart: Divé ženy Chtěli nás svázat a uvěznit. Divá žena ale patří do přírody. Nemůžou nás zkrotit... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lana:

Pro někoho je americký fotbal jen hra, na kterou se rádi podívají v televizi. Ale pro jiné je to něco mnohem víc. Důvod, proč ráno vstát z postele, proč chodit, proč dýchat. Smysl života. Miluju fotbal a mým snem je stát se uznávanou sportovní reportérkou.

Své studium a všechny snahy však dám všanc, když udělám jednu neodpustitelnou chybu – nechám se svést nejlepším hráčem, kterého naše univerzita kdy měla. Dlouho byl mým idolem, ale teď se z něj stal nepřítel číslo jedna. Protože on i ostatní kluci z nechvalně známého spolku AΩM rozjeli hnusnou hru. A já nebyla ničím víc než ubohými třiceti body.

Dylan:

Zasvětil jsem celej život fotbalu, ale moje vyhlídky na budoucnost v NFL jsou ohrožený kvůli jedný všetečný šťouralce. A to jenom proto, že se mi šikla do hry. Ani omylem jsem ji nemusel nutit, jenže to moje bratry nezajímá. Chtějí jen, abych ji umlčel a přestala nás obtěžovat. Za každou cenu.

Jenže ona nám vyhlásila válku a chce nás potopit, ať to stojí, co to stojí. Výhrůžky na ni neplatí.

Měl bych se od ní držet dál, ale nějak nedokážu myslet hlavou…

Sdílet 0

série
Alfa & Omega 1. díl z 1
Další ze série
1. Alfa & Omega: Zvrhlá hra
kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Nakladatel
Red
Rozměr
130 x 200
isbn
978-80-277-4254-7
Počet stran
297
datum vydání
12.06.2024
ean
9788027742547
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština
  • Markéta Nováková Markéta Nováková

    Škole sice na dva měsíce odzvonilo, ale my se přece jen do učeben vrátíme, a to skrze nejnovější erotickou bully romanci od české autorky Tess M. Puffrové. Možná se ptáte, co je to vlastně ta bully romance. U českých autorů je to žánr dost ojedinělý. Větší zastání má právě za „velkou louží“. Možná proto se i tenhle příběh odehrává na americké vysoké škole. Posláním hlavních postav těchto knih je, dalo by se říct, nenávidět se. Šikana je v takovýchto příbězích na denním pořádku. Jedná se tedy o romantickou linku od nenávisti k lásce. A hlavní mužská postava rozhodně není žádný hrdina.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 56 hodnocení čtenářů

40× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Kristýna registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kdybych věděla jaký to má konec tak to ani nečtu.... Čekání na další díl budou muka, jsem hrozně zvědavá jak to bude pokračovat.

    Přečíst více
  • Greemy registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Knížku můžu pouze doporučit. Původně jsem po ní sáhla čistě skrz obal ale po přečtení pouze pár stránek jsem nedokázala od knížky odtrhnout oči. Knížka se mi velice dobře četla. Zvládla jsem jí přečíst za jedno odpoledne. Příběh Vás vtáhne do středoškolského období. Narazíte zde na Dylena - vášnivý fotbalista co ale odmítá city a jakkoliv vztah . A Lana- mladá ambiciózní novinářka která strká nos tam kam nemá. Dokáže mu změnit názor? U knihy jsem se několikrát zasmála a bylo mi hlavních hrdinů i líto jak jim některé věci nevychází. Knížka je zakončená takovým koncem kterým jsem pravdu nečekala. Oblíbená věta “Nechci tě vidět s jinejma chlapama. Chci bejt tvoje alfa a omega” Hodnocení ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ +nádherný obal +dobře napsaný příběh -musím čekat na další díl Greemy

    Přečíst více
  • Jana Nejedlá registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    "Já nejsem žádná hra! Nejsem třicet bodů, jsem Lana!" . V první řadě chci moc poděkovat autorce, díky které se ke mně dostal #recenznivytisk od Knihy Dobrovský . A v té druhé bych Vám chtěla vychválit, jak moc skvělá tato kniha je. Na čtení jsem se nijak nepřipravovala a podle ohlasů jsem tam možná čekala trochu více takové té "vyšetřovací fáze" - a vlastně jsem si myslela že to bude i trochu jinak, ale nakonec to bylo vymyšlené skvěle. . Kniha je označená jako bully romace, ale vůbec bych se v tomto případě označení nebála. Celý příběh se mi zdál s ohledem na žánr decentní. . Lana je jako postava milá, odvážná a lehce naivní. Práci novinové reportérky dělá s nadšením a dost jsem jí to i věřila. Bavily mě její myšlenkové pochody a celkové představování si situace.❤️‍ "Byla  jsem žíznivá a prahla po pomstě. Chtěl hyenu? Bude mít hyenu!" Do hlavy se zde podrobně dostaneme i druhé postavě, kterou je Dylan. Je to americký fotbalista bydlící ve spolku. Bratři jsou pro něj všechno, ale někdy ho možná ovlivňují trochu negativním směrem. Je to přesně ta postava, která si Vás okamžitě zaháčkuje, ale v některých scénách mu chcete šlápnout do obličeje a hned potom k němu zase vzhlížíte.. . Důležitou roli zde hraje i přátelství. Sammy a Kirk jsou zlatíčka a největší podpora.. . Konec knihy mi tedy dost trhá srdíčko.. Už aby byl venku druhý díl. Já mám pár vlastních teorií, ale jsem opravdu zvědavá, co se z toho nakonec vyklube.. . Tess píše svižně a sympaticky, umí dobře vykreslit všechny postavy i scény od romantiky až po dramata. Jistě se i vy do knihy zamilujete.. a když ne, tak jí dejte ještě jednu šanci. . "Nechci tě vidět s jinejma chlapama. Chci bejt tvoje alfa a omega."

    Přečíst více
  • Bookswithterez registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Myslím, že jsem dlouho nečetla příběh, u kterého bych byla spolu s hlavními hrdiny tak frustrovaná. Kdo četl, tak chápe, na co narážím. Dylan mi ze začátku připadal docela jako namyšlený blbec a u Lany jsem zase nechápala její motivaci se za každou cenu (i za cenu vystavení se fakt nebezpečným situacím) hnát za nějakou senzací. Ale jak mi stránky ubíhaly pod rukama, začala jsem si k oběma hlavním hrdinům budovat vztah a dařilo se mi porozumět jejich chování. A když jsem četla a ani nedutala, kniha samozřejmě skončila.. jak jinak, než ve chvíli, kdy to bylo všechno neskutečně napínavé a já teď nutně potřebuji vědět, jak to bude dál☺️. Nezbývá mi než doufat, že druhý díl bude hooodně brzy.

    Přečíst více
  • azeretka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Krásný příběh ! Už se nemůžu dočkat druhého dílu. Moc se mi líbilo, že kniha není žádná obvyklá slaďárna, ale děje se tam toho opravdu spoustu ! Doporučuji !

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora