0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Over 75 delicious recipes and tips on how to season and cook with the finest oils and vinegars. Just as with any ingredient, the flavors in oils and vinegars must complement the foods they are paired with in order to bring out their subtleties. In this sublime recipe collection for the oil and vinegar aficionado you’ll discover which types … Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Dinner
-
Padella
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Italy by Ingredient
-
Sobremesa
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Ottolenghi COMFORT
-
Good Things
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Meat, Poultry & Game
-
At My Italian Table
-
The Asian Pantry
-
Sabzi
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Czech Cookery
-
The Silver Spoon Pasta
-
Vegetables: The Indian Way
-
Crarter's Kitchen
-
Old Prague Cookbook
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Sweet
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
Over 75 delicious recipes and tips on how to season and cook with the finest oils and vinegars. Just as with any ingredient, the flavors in oils and vinegars must complement the foods they are paired with in order to bring out their subtleties. In this sublime recipe collection for the oil and vinegar aficionado you’ll discover which types (and flavors) to use to make classic appetizers like Beef Carpaccio with Gorgonzola and Walnuts, refreshing salads, such as "Dama Bianca," and exceptional pasta dishes, like Orecchiette with Chickpeas. You’ll learn how to make delicate, refined fish dishes, such as Poached Turbot with Watercress Oil and aromatic meat dishes, including Pork Roast Braised with Milk and Fresh Herbs. You’ll also be able to put your baking skills to the test with Potato and Gorgonzola Focaccia before tucking into one of the sublime desserts, including an incomparable Olive Oil Ice Cream. Finally, you''ll discover the secrets of divine dressings, magnificent marinades, and classic cocktails, which you could always make with your wonderful new homemade vinegar.
- Nakladatel
- Ryland Peters & Small
- Rozměr
- 207 x 260 x 22
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 176
- Hmotnost
- 1008 g
- isbn
- 978-1-78879-609-5
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 13.08.2024
- ean
- 9781788796095
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE