0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
THE TOP 10 SUNDAY TIMES BESTSELLERShortlisted for the André Simon Food and Drink Book Awards for 2019''A beautifully textured tour around the cheeseboard'' Simon Garfield''Full of flavour'' Sunday Times''A delightful and informative romp'' Bee Wilson, Guardian''His encounters with modern-day practitioners fizz with infectious delight''John… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Czech Cookery
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Ottolenghi COMFORT
-
At My Italian Table
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
The Asian Pantry
-
Adriatico
-
Dinner
-
Meat, Poultry & Game
-
Novinka Spirit of Place
-
Paradiso
-
Lessons in Chemistry
-
Padella
-
Old Prague Cookbook
-
Glucose Revolution
-
Vegetables: The Indian Way
THE TOP 10 SUNDAY TIMES BESTSELLERShortlisted for the André Simon Food and Drink Book Awards for 2019''A beautifully textured tour around the cheeseboard'' Simon Garfield''Full of flavour'' Sunday Times''A delightful and informative romp'' Bee Wilson, Guardian''His encounters with modern-day practitioners fizz with infectious delight''John Walsh, Sunday TimesEvery cheese tells a story. Whether it''s a fresh young goat''s cheese or a big, beefy eighteen-month-old Cheddar, each variety holds the history of the people who first made it, from the builders of Stonehenge to medieval monks, from the Stilton-makers of the eighteenth-century to the factory cheesemakers of the Second World War.Cheesemonger Ned Palmer takes us on a delicious journey across Britain and Ireland and through time to uncover the histories of beloved old favourites like Cheddar and Wensleydale and fresh innovations like the Irish Cashel Blue or the rambunctious Renegade Monk. Along the way we learn the craft and culture of cheesemaking from the eccentric and engaging characters who have revived and reinvented farmhouse and artisan traditions. And we get to know the major cheese styles - the blues, washed rinds, semi-softs and, unique to the British Isles, the territorials - and discover how best to enjoy them, on a cheeseboard with a glass of Riesling, or as a Welsh rarebit alongside a pint of Pale Ale.This is a cheesemonger''s odyssey, a celebration of history, innovation and taste - and the book all cheese and history lovers will want to devour this Christmas.
- Nakladatel
- Profile Books Ltd
- Rozměr
- 197 x 130 x 27
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 384
- Hmotnost
- 300 g
- isbn
- 978-1-78816-117-6
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.10.2020
- ean
- 9781788161176
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE