5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba401 Kč
Běžně 448 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Proč je náš zahradník vlastně mazaný? Protože dokáže s minimem úsilí, času a prostředků dosáhnout maximálního úspěchu. Zkrátka a dobře - ví, jak mít dobrou úrodu a hezkou zahradu, aniž by se musel dřít a lopotit. Tato knížka je shrnutím toho, co jako zkušení zahrádkáři čtenáři Receptáře znají, ale potřebují mít stručně a jasně pohromadě. Je to… Přejít na celý popis
Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací
Proč je náš zahradník vlastně mazaný? Protože dokáže s minimem úsilí, času a prostředků dosáhnout maximálního úspěchu. Zkrátka a dobře - ví, jak mít dobrou úrodu a hezkou zahradu, aniž by se musel dřít a lopotit. Tato knížka je shrnutím toho, co jako zkušení zahrádkáři čtenáři Receptáře znají, ale potřebují mít stručně a jasně pohromadě. Je to zároveň i zkušený rádce pro zahradnické nováčky, kteří lásku k půdě a všemu zelenému teprve objevují, ale ještě neví, kde a jak začít. Knihu připravila redakce časopisu Receptář spolu se svými stálými spolupracovníky.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.