Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Kniha ( pevná vazba )
Z dílny autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka přichází na trh zcela přepracovaný evergreen Klenoty klasické evropské kuchyně, výběr legendárních pokrmů, které dobyly svět. Poprvé jsme „Klenoty“ vydali v roce 2013. Kniha se stala kuchařkou roku, bestsellerem a později evergreenem mezi kuchařskými knihami. Získala ocenění u nás i v zahraničí.… Přejít na celý popis
Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací
Z dílny autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka přichází na trh zcela přepracovaný evergreen Klenoty klasické evropské kuchyně, výběr legendárních pokrmů, které dobyly svět. Poprvé jsme „Klenoty“ vydali v roce 2013. Kniha se stala kuchařkou roku, bestsellerem a později evergreenem mezi kuchařskými knihami. Získala ocenění u nás i v zahraničí. A co nás těší nejvíce, našla časem své místo na téměř sto tisících poličkách vašich knihoven.Po letech jsme se rozhodli tuto „velkou“ kuchařskou publikaci převléci do úplně nových moderních šatů, které si zaslouží. S novou grafikou je uživatelsky přehlednější. Celou knihu jsme přepracovali. Zpřesnili jsme množství, váhy a míry surovin, u některých nabídli alternativy. Zohlednili jsme vaše během let získané připomínky. A to nejdůležitější-zásadně jsme zjednodušili postupy jednotlivých receptů tak, aby tyto přepracované Klenoty klasické kuchyně zvládl uvařit opravdu každý.
5.0 z 5 25 hodnocení čtenářů
24× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
5 z 5 hvězdiček Pavel registrovaný uživatel
Nejlepší kuchařka!
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Kristyna registrovaný uživatel
Knizka je super - navody jsou lehko pochopitelne a snadno realizovatelne a vysledek je vzdy perfektni! Doporucuji i Poklady klasicke ceske kuchyne ze stejne edice.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Jaroslava Otmanová registrovaný uživatel
Kuchařka na úrovni, takové mám ráda.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Zuzi registrovaný uživatel
Nádherné recepty,skvělé popisy, snadné suroviny, evropská kuchyně.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček MisaZava registrovaný uživatel
I tato kuchařka, stejně tak jako všechny od pana Vaňka je výborná. Snadno srozumitelné recepty z dostupných surovin.... Konkrétně tuto, evropskou, mám velmi ráda a často z ní vařím.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Iva PS registrovaný uživatel
Nesmí chybět v žádné domací knihovně. Super kuchařka.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel
Skvělá.měl by ji mít každej jako zaklad kuchařske inspirace a umění :)
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Lucie Fendrichová registrovaný uživatel
Vynikající kuchařka, skvělé recepty.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Veronika Vasková registrovaný uživatel
Skvělá kniha, která Vás naučí vařit evrospké speciality.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Natalie Tassanyi registrovaný uživatel
Roman Vaněk prostě nezklame! :) recepty, díky nimž si jídlo doslova vymazlíte.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.