Munchkin

Munchkin - neuveden Nedostupné
Značka
ADC Blackfire
Vazba
Hry
Rozměr
159 x 236 x 47
Obtížnost
Střední
Délka hry
90 min
Počet hráčů
3-6
Od věku
10 let
jazyk
čeština
ean
8594054911242
Kategorie
Hry » Karetní hry

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Munchkin je vtipná, celosvětově oblíbená, fantasy karetní hra, která paroduje známé stereotypy z fantasy světů. Jak dělaná do hospůdky s přáteli, či na párty. Sestupte do podzemí, vykuchejte všechno po cestě, zraďte své přátele a šlohněte jim vše, co mají. Následně seberte poklad a zmizte. O tom tato hra je - přijměte ji takovou a zamilujete si ji. Hra Munchkin vychází z klasických fantasy her o dobývání podzemí, avšak nezabývá se takovými těmi pakárnami známých z her na hrdiny. Vše, co budete muset udělat je zabít všechny příšery a vybrat magické předměty. Nasaďte si tedy Helmy vilnosti, obujte Boty nakopnutí a přihoďte si k výbavě i třeba takovou Motorovou pilu brutálního mrzačení. Začněte zmasakrováním Okrasné květiny, pokračujte skrze Čvachtajícího slimáka a probojujte si cestu až k Plutoniovému drakovi!

Začínáte jako obyčejný člověk, který si s nástrahami musí poradit jen s pomocí svých rukou. Pomalu získáváte zkušenosti i předměty - z počátku slabé, ale postupem času se dostanete třeba i k motorové pile na orky! Kombinace zábavných textů, propracovaného herního světa i krásných animací vás dostane. Kdo říkal, že musíte u her na hrdiny trávit hodiny svého času, připravovat dobrodružství a přečíst hromady pravidel? Munchkin je pravý opak, je to hra, kterou si užijete a u které se pobavíte. A teď už vzhůru na orky! 

Munchkin je svižná a odlehčená hra plná vtipných narážek narvaná vzájemnými zradami a krádežemi. Hry Munchkin se již prodalo v 15 jazycích přes milion kusů. Navíc hra nabízí přes 20 různých rozšíření a pokračování, které je přímo radost kombinovat s původní verzí.

Hra obsahuje 168 karet ty se dělí na Karty dveří a Karty pokladů.

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Michal Starý registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zábavná a vtipná karetní hra tentokrát s tématem Apokalypsy a novinkou zvanou Tuleť (až uvidíte obrázek, dojde vám to :))

    Hra, ADC Blackfire, 2018, 8594054913505

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela Linhová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Další z několika rozšíření karetní hry Munchkin. Navazuje opět na hlavní hru. S tímto rozšířením herní postavy už můžou mít svá zvířecí "vozidla", plus spousta dalších vtipných doplňkových karet. Super a vtipná hra. Doporučuji. :)

    Hra, ADC Blackfire, , 8594054912157

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela Linhová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Rozšíření karetní hry Munchkin. Super! Každé rozšíření obohacuje hru.

    Hra, ADC Blackfire, , 8594054911419

  • 5 z 5 hvězdiček Ali registrovaný uživatel

    Hra je skvelá a hlavne vtipná. A to obzvlášť, keď ju hráte s tými správnymi ľuďmi. :D Princíp je pomerne jednoduchý, a všetko podstatné je napísané na kartách. Jediným nedostatkom je počítanie bodov - ideálny by bol nejaký mini plánik s panáčikmi alebo niečo podobné. Ale dá sa samozrejme doplniť z iných hier.

    Hra, ADC Blackfire, , 8594054911242

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda